Blackend
|
Pewnie tak, tylko należy pamietać o tym, jakie te stanowiska generują koszty dla reszty społeczeństwa
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
nie zazdroszczę ministrom ich stanowisk i tych pieniędzy bo stres, presja i odpowiedzialność jest duża.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tak z ciekawości to jaka odpowiedzialność?
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
A tak z ciekawości to jaka odpowiedzialność? no duża bo by się na stanowisku długo nie utrzymał myślę że dla samych jaj tam się nie pchają?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...dla kasy się pchają...mało jest takich, którzy rzeczywiście chcieliby coś poprawić w kraju. A jeśli już próbują, to pozostali im na to nie pozwalają...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
no duża bo by się na stanowisku długo nie utrzymał myślę że dla samych jaj tam się nie pchają? No ale taką odpowiedzialność to każdy z nas ma - trzeba zarabiac aby sie utrzymać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...dla kasy się pchają...
Ile to ten bankier płacił za dobe hotelową? 9 tysięcy dolców chyba? Taaak łatwa kasa upaja Ale, że pokojówka nie była ujeta w cenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
to już się więcej nie powtórzy... Aha, do następnego razu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Właśnie. Już tak mam, że jak się zbiera na burzę to ja zmieniam się w wampirzycę... i nie panuję nad sobą... i stąd takie pioruńskie zachowanie... oby tylko w Ciechocinku pogoda dopisała... w tamtym roku padało a więc głowa do góry siostro....
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
tylko sobie pomyślę o dobrej pogodzie bo nie umiem się modlić