MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. U zwierząt dostrzegają zależność między rodzajem pokarmu a zdrowiem, nawet odpowiednie jedzenie uznają za jego podstawę, a u ludzi sprawy żywieniowe marginalizują...wręcz zupełnie bagatelizują...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A nasze święta dla zakochanych w Noc Kupały to się już nie liczą
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A nasze święta dla zakochanych w Noc Kupały to się już nie liczą Noc Kupały ...hmm, o tym też zapomniałem, że pamiętałem. Zdaje się, że rok temu pisałeś o tym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że te Walentynki zostały nam narzucone dla dobra handlu a nie naszego... To już bardziej podoba mi się komunistyczny Dzień Kobiet...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... To już bardziej podoba mi się komunistyczny Dzień Kobiet... A o tym będę pamiętał, żeby nie zapomnieć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Koniecznie... Najlepiej to zapisz sobie... I już kup kwiaty w przód, bo potem może zabraknąć...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Koniecznie... Najlepiej to zapisz sobie... I już kup kwiaty w przód, bo potem może zabraknąć... Zapisałem! Przed chwilą w tym wątku. A te kwiaty to dla dobra Kobiet, Przyrody, czy handlu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...tradycji...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...takie imię, jak by kto zapomniał.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...takie imię, jak by kto zapomniał.
Świeckie... ...tradycji... Tradycją jest kupować kwiaty na marcowe święto w połowie lutego?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spróbuję. W weekend wybiorę piętro, z którego najłatwiej będzie mi wypożyczyć. Radziu, ale tylko pożycz, czyli złóż życzenia, a nie zaraz zapożyczać się z takiej okazji To całkiem tanio wyjdzie!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeszcze na śmigusa dyngusa mogą być zdatne... Fakt, ostatnio lane poniedziałki bywały chłodne!
|
|
|
|
|
|
|
|