renia
|
Oni są sterowani przez koncerny farmaceutyczne i działają automatycznie - bez zastanawiania się i bez weryfikowania swojej (nie)wiedzy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale za wiedzę nie płacą, a życ trzeba, to co mają zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakby tak ludzie gwałtownie ozdrowieli, to oni straszny stres i frustrację by przeżyli, bo nagle niedobitki tylko pod gabinetem, nic do roboty. MAKABRYCZNA WIZJA!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak...Lekarzom są potrzebni chorzy a nie zdrowi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój mąż mówił, że ja nie mam co marzyć, żeby tak szybko wprowadzili jako powszechne Żywienie Optymalne, bo by odpowiedniej żywności zabrakło... Muszą mówić to co im pasuje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To wszystko zależy od organizacji produkcji, eksportu, importu i dystrybucji żywności. Niestety przy dzisiejszym poziomie intelektualnym rolników, urzędników MRiRW, rządu i innych decyzyjnych jest to całkowicie niemożliwe. W takiej sytuacji lepiej, aby "jajka, masło i mięso czerwone były nadal niezdrowe".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Siem normalnie wzdrygam , gdy za masło (200g) przychodzi płacić mi ponad 3,50zł Brrr Do dobrego łatwo się ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mięso czerwone jest rakotwórcze, bo tak wyszło w badaniach naukowych. Dlatego mięsa lepiej wcale nie jeść tylko 5*wio i będzie zdrowiuko!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może teraz zmienią na 6*wio bo jest klęska urodzaju...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mięso czerwone wio na eksport...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I wyprzedził dziadka...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ktoś mu dał kierownicę i posadził za nią. Być może dojrzali rodzice- tak wynika z tekstu. Te kilka drinków trochę zastanawia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Albo cebule.....teraz jest niezbity dowod, ze mieso szkodzi....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A swoją drogą to teraz, według mnie, głupia "moda" nastała na tą surowiznę... cofać się w rozwoju? Rozumiem, że zbyt przetworzonej żywności nie powinno się jadać, ale wracać do epoki sprzed umiejętnościami posługiwania się ogniem to już jest przesada i niebezpieczeństwo - głównie przez pasożyty... Ale co mnie...
|
|
|
|
|
|
|
|