administ
Go
|
Miętę poczuł przez drut do dziewczyny, ale bez wzajemności, więc...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A wracając do prof. Pająka to ja dowiedziałem się o nim kiedyś - przez radio krysztłkowe...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A wracając do prof. Pająka to ja dowiedziałem się o nim kiedyś - przez radio krysztłkowe...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sorki, chciałam zapytać co to jest radio kryształkowe...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sorki, chciałam zapytać co to jest radio kryształkowe... Taki tam fajny staroć, ale to już dawno w googlu napisali.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Walka o te palme pierwszenstwa trwa i jest dosc zacieta Ja sie boje czytac tego Pajaka jezeli to grozi tak powaznymi powiklaniami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
A ja swego czasu czytałam dośc dużo. Podziwiam Jego oczytanie; nawet gdzieś w swoich publikacjach cutuje coś z "Diety Optymalnej" Jan Kwaśniewski Marek Chyliński. Bardzo ciekawie interpretuje ciekawostki historyczno-geograficzne, bardzo logicznie prowadzi swoje wywody, nie wyczytałam z Jego publikacji nic głupiego, ...... Ps. Mowa oczywiście o Janie, a nie Henryku Pająku?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to jest przyszłość leczenia otyłości, bo sporo takie kaleczenie kosztuje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jeszcze moze sprobowac kapusciana, south beach, kopenhaska, czekoladowa, diete dobrych kalorii, diete ksiezycowa, diete kwiatowa.....moze sie uda...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
I to jest przyszłość leczenia otyłości, bo sporo takie kaleczenie kosztuje. W Wejherowie jedna pani przy takiej operacji zmarła. Miała trzydzieści parę lat...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może przez omyłkę jej wycięli co innego?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Z tego co widac, kobieta calkowicie zaufala medycynie pozwalajac sie ciac, wycinac i szprycowac chemia. Pila "isostary" zeby miec witaminki, jadla banany zeby miec energie, tlustego unikala, bo szkodliwe...... I znamienny cytat 5. nie wierzę w leczenie niekonwencjonalne. ono może stanowić tylko dodatek do właściwej kuracji chemią. http://chustka.blogspot.com/p/tak-sie-lecze.html#ixzz2AmzxV6Ct
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To jakaś kolejna "ofiara" Diety Optymalnej, czy jak? Brajanek jeszcze o tym na DD nie pisał?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie to "normalna" osoba, tzn nie wiadomo jak to wlasciwie nazwac, po tym co napisala na blogu i co zacytowalem to jak wiem? Na pewno nie byla oprtymalna , bo unikala tlustego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|