renia
|
Z tego co widac, kobieta calkowicie zaufala medycynie pozwalajac sie ciac, wycinac i szprycowac chemia. Pila "isostary" zeby miec witaminki, jadla banany zeby miec energie, tlustego unikala, bo szkodliwe...... I znamienny cytat 5. nie wierzę w leczenie niekonwencjonalne. ono może stanowić tylko dodatek do właściwej kuracji chemią. http://chustka.blogspot.com/p/tak-sie-lecze.html#ixzz2AmzxV6CtByła wzorową pacjentką...i ukończyła terapię wzorcowo... ze skutkiem, który potwierdza statystyki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wina nigdy za mało...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z tego co widac, kobieta calkowicie zaufala medycynie pozwalajac sie ciac, wycinac i szprycowac chemia. Pila "isostary" zeby miec witaminki, jadla banany zeby miec energie, tlustego unikala, bo szkodliwe...... I znamienny cytat 5. nie wierzę w leczenie niekonwencjonalne. ono może stanowić tylko dodatek do właściwej kuracji chemią. http://chustka.blogspot.com/p/tak-sie-lecze.html#ixzz2AmzxV6CtByła wzorową pacjentką...i ukończyła terapię wzorcowo... ze skutkiem, który potwierdza statystyki... No wlasnie, wzorowa pacjentka, wzorowo lykala co podawali, wzorowo umarla.... smutne to wszystko Szefowa tej jej agencji umarla tez na raka 4 miesiace temu w czerwcu. Refleksji zadnej, z rakiem trzeba walczyc ale jak to juz nie wiedzialy....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jeszcze coś kangurkowi powinienem odpisać odnośnie "białych plamek", bo tak mnie zastanawia, dlaczego ta "edyta" z ogonem taką nienawiścią do mnie pała, skoro nic złego mu nie uczyniłem i jest mi co najwyżej obojętny, ale nie będę rzucał słów na wiatr... Żal zgrzybiałego staruszka i tyle. Kangurku kochany i tak cię kocham, boś wielki propagator internetowy Diety Optymalnej i to chyba już od dekady!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to starszy, schorowany człowiek, a nie młody zdrowy byczek, więc takiemu wybaczać się powinno więcej!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szczerze mowiac to srodowisko temu sprzyjalo, dorosli ludzie a po 5 kont kazdy, jakies podchody, prowokacje, zmiany ip, pretensje, spiski.......srodowisko na pewno wybitnie (wpisac adekwatne schorzenie psychiczne)-genne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
aha, no i - brak blonnika w diecie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale to starszy, schorowany człowiek, a nie młody zdrowy byczek, więc takiemu wybaczać się powinno więcej! Ja się na niego nie gniewam. Jest przynajmniej tam wesoło...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To "środowisko" robiło dokładnie to samo kiedyś tu, aż się "admin" wkurzył Zauwazylem i zreszta nawet to napisalem gdzies tam. Jestem chyba pierwszym swiadomym transferem w odwrotna strone Musi to od nadmiaru ksiazek mi sie tak we lbie poprzewraqcalo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Lepiej obserwować niż czytać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wspólny wróg scala grupę. A teraz nie ma kto... Wszystkie tematy już przerobili to co mają robić? Liczyć posty kto ile i w jaki dzień napisał... Wyglada na to, ze teraz ja wzialem na siebie to brzemie Co prawda nie wiadomo czy to jedna osoba i kilka konta czy na odwrot ale ktos musi niesc ten krzyz Jest taki stary zbiorek polskich opowiadan z gatunku s-f wydany w 85 pt "Smierc Higieniczna" i tam jest jedno opowiadanie pt "Wilki" opowiadajace o losach plutonu zolnierzy w gorach. Codziennie dowodca wyznaczal "wroga dyzurnego" na ktorym reszta plutonu moze sie wyzywac aby zapobiec spadkowi morale i nadmiernemu stresowi Krotkie ale bardzo prawdziwe opowiadanie chociaz to s-f
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Szczerze mowiac to srodowisko temu sprzyjalo, dorosli ludzie a po 5 kont kazdy, jakies podchody, prowokacje, zmiany ip, pretensje, spiski.......srodowisko na pewno wybitnie schorzenie psychiczne
$$$ Pan Trojanowski...? trup z szafy....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lepiej obserwować niż czytać... Zdecydowanie. Ale trzeba zrobic sobie kurs jasnowidztwa i mikroskopii
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, że 5*wio ma takich propagatorów! Oby tylko ceny warzyw i owoców nie wzrosły!
|
|
|
|
|
|
|
|