Zyon
|
A w kangurowie koniec świata już trwa z pół dnia... Kangur logowal sie ostatni raz wczoraj.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Który kangur? "głupek" czy "Kangur-ocean"...?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
glupek, ocean to nie on
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W życiu to się rozmaicie składa. Kiedyś, kiedyś- gdy byłem trzydziestoletnim młodzieńcem z zawiścią, skrywaną zawiścią podglądałem "stare torby", kierujące swymi eleganckimi samochodami. Po co im to- myślałem, skoro już nad grobem stoją. Teraz, po latach, kiedy sam jestem ze "starą torbą" rozumiem, że niepotrzebnie byłem zawistny. Przecież one tam właśnie muszą być- w swoich autkach, ponieważ dzięki temu mogą być szczęśliwe. A jak Człowiek jest szczęśliwy, to z drugim szczęściem się podzieli- co z lubością zauważam na przejściu dla pieszych. Ja zdrowiuchny na ciele i umyśle, ona ...tym bardziej. Z uśmiechem przekomarzamy się, kto powinien pierwszy wykonać ruch. Kto by pomyślał co micha może zrobić z zawistnego, bezwzględnego barana.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Serio mowisz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Słowo... Największego skubańca wytępiłam. Był on z boku, w okolicach pasa i haczył o gumki i paski. Był koloru bardzo ciemno brązowego i pani, która mi kiedyś dawała prądy na brzuch, mówiła, żebym sprawdziła go czy nie jest on zagrożony czerniakiem (ona jest pielęgniarką i dała sobie usunąć pieprzyka na skroni, bo podejrzewali u niej czerniaka, a w badaniu po wycięciu jego (po dwóch tygodniach był wynik) okazało się, że to nie było złośliwe. Ona mówiła, że te dwa tygodnie były najgorszym horrorem w jej życiu. Już żegnała się z rodziną. Ja dwa tygodnie nosiłam plaster z gazą nasączoną wodą utlenioną, potem tydzień zrobiłam sobie przerwy, bo były takie swędzące odparzenia od plastra, a potem jeszcze tydzień go tą wodą utlenioną "karmilam". Teraz nie ma pieprzyka w ogóle ale jest trochę ciemniejszy ślad po strupku. Jestem pewna, że i ten zniknie... Mogłam spróbować najpierw na malutkim pieprzyku a ja od razu na największym...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Był on z boku, w okolicach pasa i haczył o gumki i paski. No to miałaś haftkę na stałe i się jej pozbyłaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ups! Już milczę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Buzia na haftkę...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Głupotami się przejmujesz? Organizm sam wie kiedy potrzebuje pożywienie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zartuje przeciez
|
|