|
RG
Go
|
Mówić a być to są dwie różne rzeczy... ja mogę mówić, że słonie latają... Mnie tam wystarczy fakt, że słonie nie jedzą mięsa i tłuszczu, nie palą papierosów i też mają miażdżycę... aż miło się zasypia z taką myślą (wiedzą)
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe którzy wegetarianie. Wegetarianie od owoców i warzyw? Wegetarianie-pasterze? Wegetarianie od orzechów? Wegetarianie..?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ciekawe którzy wegetarianie. Wegetarianie od owoców i warzyw? Wegetarianie-pasterze? Wegetarianie od orzechów? Wegetarianie..? Ci z Anglii...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe którzy wegetarianie. Wegetarianie od owoców i warzyw? Wegetarianie-pasterze? Wegetarianie od orzechów? Wegetarianie..? Chyba ci od Hunzów...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czyli niejednogłośnie. Ważne jednak że wegetarianie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówić a być to są dwie różne rzeczy... ja mogę mówić, że słonie latają... Mnie tam wystarczy fakt, że słonie nie jedzą mięsa i tłuszczu, nie palą papierosów i też mają miażdżycę... aż miło się zasypia z taką myślą (wiedzą) Ale żyją najdłużej z roślinożerców i większości drapieżników i nie chorują. Ta "miażdżyca" im nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawe jak tam biedny Drapiezca, czy znowu czeka i nie spi po nocach......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja słyszałam, z pewnych źródeł, że koniec świata ma nastąpić 13.13.2013r.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Co piąty badany przez PZH nie używa dezodorantu w ogóle. 30 proc. robi to "od czasu do czasu"." Czy nieużywanie dezodorantu świadczy o braku higieny? Ale to jest jaszcze "lepsze"..." Co ciekawe, według obserwacji badaczy z Państwowego Zakładu Higieny, ręce myją częściej ci ludzie, którzy mają w domu pralkę. " A da jeszcze takich co nie mają pralki? Ale nie można powiedzieć, że artykuł nie jest na poziomie, poziom ma...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No bo przeciez tyle reklamuja te dezodoranty, wiec jak to tak, ze ktos jeszcze sie nie psika codziennie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|