|
renia
|
...dopóki ucho się nie urwie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OK... Czas pokaże...Jak u nas w kościele ksiądz co tydzień wyczytuje zmarłych parafian, to są z reguły osoby w wieku 80-90 lat i 50-60...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Różnie Reniu. W najróżniejszym wieku umierają. Bez wątpienia pozostaje fakt , że kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Powietrze, ruch, jedzenie. Ba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Różnie Reniu. W najróżniejszym wieku umierają. Bez wątpienia pozostaje fakt , że kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Powietrze, ruch, jedzenie. Ba.
Ale liczy się statystyka... średnia...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hm, inne dane pokazują , ze średnia długość ich życia wydłużyła się.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podoba Ci się?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hm, inne dane pokazują , ze średnia długość ich życia wydłużyła się. Zależy jak komu pasuje tak pisze...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podoba? Eeeee? No, nie bardzo. Nie w moim typie. Ale kim jest z zawodu? Historykiem?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hm, inne dane pokazują , ze średnia długość ich życia wydłużyła się. Zależy jak komu pasuje tak pisze... Tak , manipulacja jest wszechobecna. Ja jednak obserwuję dobrą formę u znajomych, sąsiadów , rodziny i na tej podstawie wnioskuję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podoba? Eeeee? No, nie bardzo. Nie w moim typie. Ale kim jest z zawodu? Historykiem?
Polakiem mieszkającym w Kanadzie. Jest historykiem, ale studiował literaturę medyczna w języku polskim i angielskim. Z żoną - absolwentką Akademii Medycznej we Wrocławiu - otworzył klinikę dietetyczną. Napisał ciekawą książkę "Tajemnice Pisma Świętego".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hm, inne dane pokazują , ze średnia długość ich życia wydłużyła się. Zależy jak komu pasuje tak pisze... Tak , manipulacja jest wszechobecna. Ja jednak obserwuję dobrą formę u znajomych, sąsiadów , rodziny i na tej podstawie wnioskuję. Bo w takim kręgu znajomych przebywasz. Elita...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak tak szczerze się porozmawia, to przeważnie się okazuje, że ci "w dobrej" formie po sześćdziesiątce i młodsi to mają po siedemnaście chorób i dolegliwości...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czy ja wiem? Hm?
|