Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2047973 razy)
|
fewa
Go
|
Oszustwa nie brakuje dzisiaj i żeby bronić się przed takimi produktami można sprawdzić każdy produkt energetycznie czy jest właściwy do spożycia w bardzo łatwy sposób
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A może ONI znaczy producenci, żywieniowcy nie wiedzą co czynią, baranki niewinne? Tak od razu ludobójstwo a to tylko troska o nasze dobro, zdrowie...... Naukowcy "wią", producenci "wią", handlarze "wią", tylko ci co żrą nie "wią". Ciekawe dlaczego, możliwe że są na końcu... tego...noo... łańcucha. O! A o lustrach słyszałyście- tak, ogólnie piszę. http://www.styl.pl/wideo/video,vId,1119658
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A nie lepiej kupować gerberka? Oni ponoć pilnują jakości.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja na szczescie uprawiam na swojej ziemi bez opryskow a od "ladnych" warzyw trzymam sie z daleka. Owocow kurde juz w ogole nie uzywam Kurcze troche wstyd, owoce to samo zdrowie a ja zapomnialem jak smakuja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tak to jest jak się niektóre geny wyłączają. Metabolizm się zmienia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To prawda, banan od babci poleżał, poleżał, aż zgnił i nie żal było wyrzucić
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A ja czasami robie sobie lody owocowe. Miksuje ze smietanka mrozone owoce lesne z Lidla.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Lepsze są HORTEX -
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten drugi też trzeba usunąć... takie herezje? Boczek przedłuża życie? Przecież każdy dobrze wie, że tylko zielsko i liście trzeba jeść...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...czy też bekon...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znowu namieszałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lebioda jest super. Najlepsza biedazupa z niej wychodzi. Aż dziw bierze, że ta cenna roślina wypadła całkowicie że współczesnej diety. A szkoda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|