Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2047677 razy)
|
renia
|
od razu z IQ zapewne...30
Jeśli źle to implanta można sobie zaimplantować... może jakiś plazmo-procesor...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mozg jak nieuzywany tak nieuzywany.
ale nick jest soczyscie uzywany. a wymowa slowa brain brzmi mniej wiecej jak brejen Czyli jest nadzieja... Nie życzę mu źle, ale jakby porządnie zachorował, to by z pewnością zdanie o DO zmienił... Teraz on sobie może skakać "z kwiatka na kwiatek"... Dotknęłaś sedna, Reniu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zawsze zastanawiała mnie ta bezinteresowna nienawiść do mojego Taty, który przecież nic złego nikomu nie zrobił! Więc skąd ta nienawiść? Wiem, ale nie powiem, bo można się domyśleć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dotknęłaś sedna, Reniu.
Dobrze, że nie dna...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zawsze zastanawiała mnie ta bezinteresowna nienawiść do mojego Taty, który przecież nic złego nikomu nie zrobił! Więc skąd ta nienawiść? Wiem, ale nie powiem, bo można się domyśleć... Jasne, tyle, że zazdrość i zawiść nie tłumaczą religijnej prawie krucjaty, trwającej tyle czasu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze zastanawiała mnie ta bezinteresowna nienawiść do mojego Taty, który przecież nic złego nikomu nie zrobił! Więc skąd ta nienawiść? Wiem, ale nie powiem, bo można się domyśleć... Ja też nie do końca ją rozumiem, ale po części tak. Każdy chce mieć rację, każdy chce mieć pracę, nikt nie lubi się przyznać do tego, że się mylił, ani nawet do tego, że ślepo wierzył. Broni się swojej "ideologii"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zawsze zastanawiała mnie ta bezinteresowna nienawiść do mojego Taty, który przecież nic złego nikomu nie zrobił! Więc skąd ta nienawiść? Tak? A kto kazal podgardle jesc ze smalcem i popijac smietana? I bialek jesc tylko 30g?? No kto? Ogolnie bezinteresowne uczucia z definicji powinny byc lepsze od interesownych ale w tym wypadku to sam nie wiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No niestety, ale "majowie" nie budowali np. w taki sposób jak Ci od Sacsayhuaman albo od fundamentów Baalbek.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No niestety, chyba na to wyglada. Myslenie to trudny proces i energochlonny, nie ma co sobie zawracac nim glowy, bo toksyny sie tylko gromadza. Lepiej wierzyc na slowo, chocby bylo niewiarygodne jak ladowanie u fow w klewkach bo tak jest teraz modnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
W tuskolandi ponoc ,zielona wyspa ,sluszalem
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
I to jest bardzo dobra dieta dla hamerykanskich tuczników! Dlaczego oni tak się powszechnie nie pasą? Biora przyklad z yewropy ,jak sie mozna zaglodzic z glupoty
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Narząd nieużywany zanika... Sluszna prawda ,szczegolnie ten organ ponizej pasa .Rownierz to sie tyczy muzgu ,dlusze nie uzywanie go powoduje tatalny zanik komurek muzgowych ,co nawet sie optymalnym zdarza .Dowod? mozna znalesc na tym forum
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Sluszna prawda ,wiara w glupote robi super cuda
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
No niestety, chyba na to wyglada. Myslenie to trudny proces i energochlonny, nie ma co sobie zawracac nim glowy, bo toksyny sie tylko gromadza. Lepiej wierzyc na slowo, chocby bylo niewiarygodne jak ladowanie u fow w klewkach bo tak jest teraz modnie Sluszna prawda ,nie kazdy jest zdolny do logicznego myslenia ,pewnym lemingom tego talentu jest brak
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też się zgadzam. Ale nie popieram jego zdania na temat jego rozumienia prewencji przez robienie częstszych badań. Nie mówią o skutkach ubocznych mammografii.... Można powiedzieć np. tak: dawniej nie było usg i mammografii i na raka piersi rzadziej chorowano...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|