administ
Go
|
Ale to malować trzeba umieć...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja chętnie zobaczę na YT te hawajskie dziewczęta z niebieskimi... Jak kapitan wrzuci oczywiście Ale przecież jest propozycja oglądania nie tylko na YT, ale na własne oczy. Musowo umić pędzelkiem fechtować
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale to malować trzeba umieć... Oj, tam , oj tam. Weźmiesz kredki, pędzelek, farbki i coś nakapiesz. Za to te dziewczyny. Ohoho.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może wystarczy sprayem jakieś graffiti na ścianie zrobić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przesadziłam z sprayem... u konserwatystów musi być tradycyjnie, pędzlem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sprayem to można po oczach dać albo dostać, zależnie od miejsca stania w szeregu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pozdrowienia optymalne z Hawaii posyla farmer ,teraz mniej optymalny Czysta definicja tej no..optymalnie patologicznej czynnosci mozgu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja chętnie zobaczę na YT te hawajskie dziewczęta z niebieskimi... Jak kapitan wrzuci oczywiście Ale przecież jest propozycja oglądania nie tylko na YT, ale na własne oczy. Musowo umić pędzelkiem fechtować Hawaii, czy Mazury. Łatwy wybór.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To właśnie jest biedny chłopak. Już jest wdzięczny. A biorcy tych wdzięczności wymienieni są w dziwnej kolejności. Albo nie. Alboalbo Jak to było? "...wśród serdecznych przyjaciół..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Biedny, bo nadal wierzy, że był w raju.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Reginko. Jeśli zechcesz odpisać, co oznacza to "i dobrze", bo nie doczytałem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że ujawniło się zakłamane i kamuflowane działanie rządu USA...niektórym się oczy otworzą...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|