Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2048526 razy)
|
renia
|
Racja. Nasze "Intercity" zatrzymują się prawie w każdej wiosce...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dobry pokarm. U mnie paczka ok. 25 sztuk kosztuje w zależności od gatunku 10-40 pln
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żywych czy martwych? I na co je kupują? Jako pokarm dla jakichś zwierzątek?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
I na co je kupują? Jako pokarm dla jakichś zwierzątek?
Mają dużo białka>20%
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żywe, na pokarma dla owadożernych, żaby, jaszczurki, węże trawne, gryzonie, jeże, szopy. Ale też do hodowli i obserwacji. Insektarium z karaczanami, ładnie urządzone np. jako dno lasu tropikalnego czy fragment pampy jest świetną dekoracją, lepszą niż akwarium. Mam takie biurze, urządzone jak fragment piwnicy. Rewelacja
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I na co je kupują? Jako pokarm dla jakichś zwierzątek?
Mają dużo białka>20% Owszem, ale nie tylko. Mają sporo tłuszczu, stosunkowo dużo wapnia i mało fosforu, ich aparat gębowy i sposób jedzenia sprawia, że nie mają nicieni jak świerszcze czy szarańcze. Zeżrą też wszystko, więc można zrobić tzw. "Gut loading" czyli nafutrować je czymś zdrowym przed skarmieniem gadem czy płazem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Świetny pokarm dla tych gadoludzi, czy jak ich tam fachowo zwą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Świetny pokarm dla tych gadoludzi, czy jak ich tam fachowo zwą... Reptilianie. To Zyona działka Inny level...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O przepraszam, raczej nie moja, tylko roznych sookow, finkow i kogo tam jeszcze nie wiem, ale bylo ich sporo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Żywe, na pokarma dla owadożernych, żaby, jaszczurki, węże trawne, gryzonie, jeże, szopy. Ale też do hodowli i obserwacji. Insektarium z karaczanami, ładnie urządzone np. jako dno lasu tropikalnego czy fragment pampy jest świetną dekoracją, lepszą niż akwarium. Mam takie biurze, urządzone jak fragment piwnicy. Rewelacja Też mam, ale kobiet tam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żywe, na pokarma dla owadożernych, żaby, jaszczurki, węże trawne, gryzonie, jeże, szopy. Ale też do hodowli i obserwacji. Insektarium z karaczanami, ładnie urządzone np. jako dno lasu tropikalnego czy fragment pampy jest świetną dekoracją, lepszą niż akwarium. Mam takie biurze, urządzone jak fragment piwnicy. Rewelacja Też mam, ale kobiet tam... Aaaaaa, o pająkach zapomniałem. I skorpionach. I tępoodwłokowcach...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Karaczany są super, al;e w obecności kobiet tego nie potwierdzę, syn też. Zawoalowuje nami- wówczas.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Karaczany są super, al;e w obecności kobiet tego nie potwierdzę, syn też. Zawoalowuje nami- wówczas. To prawda. Mają "coś"
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Świetny pokarm dla tych gadoludzi, czy jak ich tam fachowo zwą... Reptilianie. To Zyona działka Inny level... Takie cudactwa to David Icke nawymyślał bodaj. Gadzich kosmitów raczej nie ma. Jest za gwiazdozbiór Smoka z gwiazdą Thuban, a z tej gwiazdy m.in. mieli przybyć "Bogowie Egiptu". Postać z głową zwierzęcia wskazuje przeważnie na konstelację, z której "bogowie" mieli pochodzić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Świetny pokarm dla tych gadoludzi, czy jak ich tam fachowo zwą... Reptilianie. To Zyona działka Inny level... Takie cudactwa to David Icke nawymyślał bodaj. Gadzich kosmitów raczej nie ma. Jest za gwiazdozbiór Smoka z gwiazdą Thuban, a z tej gwiazdy m.in. mieli przybyć "Bogowie Egiptu". Postać z głową zwierzęcia wskazuje przeważnie na konstelację, z której "bogowie" mieli pochodzić. Rzuc jakies ciekawe tytuly z tej materii
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|