Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2048461 razy)
|
|
jukor
Go
|
Słyszałem ostatnio taki tekst :eeee woda mi nie smakuje, nie ma żadnego smaku!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słyszałem ostatnio taki tekst :eeee woda mi nie smakuje, nie ma żadnego smaku!! 48 h bez płynów zmieniają taki stan rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Smakuje choć nadal nie ma smaku.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Słyszałem ostatnio taki tekst :eeee woda mi nie smakuje, nie ma żadnego smaku!! 48 h bez płynów zmieniają taki stan rzeczy Wodę traktują jako półprodukt do zrobienia napoju. A dodanie choćby sztucznego smaki, czyni z wody coś, co się nadaje do picia
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Urzędas decyduje co wolno jeść, ile krowa ma dać mleka, w jaki sposób przetwarzać żywność (wędzarnie) - no ciekawie to się rozwija. Za niedługo będą robić naloty po posesjach i ogródkach działkowych sprawdzając czy nie ma tam tradycyjnego grilla, a głownego grilowicza będą nazywać "grilowym mordercą", który zabija dając okopcone dymem mięso! Jeszcze trochę, to i pod kołdrę zaczną zaglądać. Pozwolą na jeden orgazm w tydzień i to bez pojękiwania!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Smakuje choć nadal nie ma smaku. I takim właśnie brakiem smaku należy się delektować, to dopiero jest smak! Nic śmiesznego, statystycznie wielu skorzysta i nadal będą głosować "za" . Za takimi przywilejami oczywiście. Ale nie "leśni". Ci PO dwóch kadencjach pasienia i pierwszej próbie uszczuplenia korytka, tradycyjnie -w marcu- stanowczo żądają zmian(a są chorobcia uzbrojeni, bo mundurowi)... jeżeli (nie)rządu, to przynajmniej niekorzystnych zapisów. Z czego oni teraz będą dzieci kształcić na porządnych obywateli. Na przykład. Bowiem porządny porządek porządnych rzeczy w porządnie zarządzanym kraju musi być. I to bez "reszty"- na tym też porządek się opiera. Ponoć "sprywatyzowanie lasów spowoduje, że reszta nie będzie miała do nich wstępu". Tak inna reszta tłumaczy swoją agresywną postawę jeszcze innej resztce. A to zaledwie wycinek większej całości, ale- na szczęście- nie Jedności.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo wolność dla zniewolonych jest największą karą!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak pies zerwany z łańcucha, co dostaje małpiego rozumu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ma w głowie poukładane, ale bezsensownie trwoni kapitał polityczny. Szkoda, bo było by na kogo zagłosować.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Dziennikareczka to typowy przykład neoniewolnika, który chętnie odda swemu Panu część dochodu w zamian za chłostę.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Co zarobi, to przepuści. Chyba nie lubi kasy trzymać w banku
|