Gavroche
|
Nam na studiach oficjalnie mówiono, że Jehowi są oszukiwani i wykorzystywani materialnie przez to, że mają roznosić prasę i książki, na których nieźle ktoś zarabia. Nie wiem czy jakieś opłaty też muszą uiszczać... Frycowe?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Franczyza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
lozeeeesa Ja zwykle grzecznie mówie dziękuje nie jestem zainteresowana.A ostatnio myślałam że to mąż z pracy wrócił i otworzyłam drzwi bez pardonu z cyckami wielkimi na wierzchu to dwóch Panów w gajerkach się zapowietrzyło i nie wiedzieli co powiedzieć .Punkt centralny ich misji to był mój cyc a potem przez wizjer widziałam jak zacieszali hehehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak, przedmioty z epoki kamieniolitu dają się odtworzyć. Ba, nawet można znaleźć w tym upodobanie. Tylko te piramidy i inne mury się nie powielają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, przedmioty z epoki kamieniolitu dają się odtworzyć. Ba, nawet można znaleźć w tym upodobanie. Tylko te piramidy i inne mury się nie powielają. Żyta też nikt nie żnie sierpem z rogu Kombajny mamy. Kamykami można się pobawić, ale murami?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No przecież robi mury się i dzisiaj i 100 lat temu i 200 lat temu. Ale najstarsze są nie do podrobienia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No przecież robi mury się i dzisiaj i 100 lat temu i 200 lat temu. Ale najstarsze są nie do podrobienia.
Dlatego dziś robimy inaczej Puebla też stoją puste, a ludzie mieszkają w normalnych domach Czemu?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dlatego dziś robimy inaczej Sztuka komponowania z kamienia struktur użyteczno-budowlanych, taka leżąca w zasięgu człowieka wykształciła się dawno temu i trwa do dziś. Przykład - kościoły zbudowane przez hiszpanów, kilka wieków temu w Am. Pd. Nic szczególnego, poręczny kamień i zaprawa. Ale obok dla kontrastu dzieła najstarsze, nie powielane już nigdy potem - brak praktycznych metod.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego dziś robimy inaczej Sztuka komponowania z kamienia struktur użyteczno-budowlanych, taka leżąca w zasięgu człowieka wykształciła się dawno temu i trwa do dziś. Przykład - kościoły zbudowane przez hiszpanów, kilka wieków temu w Am. Pd. Nic szczególnego, poręczny kamień i zaprawa. Ale obok dla kontrastu dzieła najstarsze, nie powielane już nigdy potem - brak praktycznych metod. I to dowód na...?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na coś EXTRA! Cepeliny były ekstra. Funkcjonują równolegle latawce, dmuchawce, wiatr, balony, szybowce, dwupłaty na naftę, ponaddźwiękowce i rakiety, a cepelinów nie ma... Pewno nikt nie umie ich znowu budować...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na coś EXTRA! Na nieliniowosc ewolucji, mozgow nam przybylo a wiedzy ubylo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Na coś EXTRA! Cepeliny były ekstra. Funkcjonują równolegle latawce, dmuchawce, wiatr, balony, szybowce, dwupłaty na naftę, ponaddźwiękowce i rakiety, a cepelinów nie ma... Pewno nikt nie umie ich znowu budować... Masz nieaktualne info http://facet.wp.pl/kat,69514,wid,15230759,wiadomosc.html?ticaid=1129b6Gdzies okolo miesiac temu bylo o locie najnowszego superzeppelina ale nie chce mi sie grzeskowym stylem szukac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Do tego mnóstwo reklamowych cepelinków.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na coś EXTRA! Cepeliny były ekstra. Funkcjonują równolegle latawce, dmuchawce, wiatr, balony, szybowce, dwupłaty na naftę, ponaddźwiękowce i rakiety, a cepelinów nie ma... Pewno nikt nie umie ich znowu budować... Masz nieaktualne info http://facet.wp.pl/kat,69514,wid,15230759,wiadomosc.html?ticaid=1129b6Gdzies okolo miesiac temu bylo o locie najnowszego superzeppelina ale nie chce mi sie grzeskowym stylem szukac Tylko czekać zatem taśmowej produkcji spiekanych murów i piramid, skoro tak
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Tylko czekać zatem taśmowej produkcji spiekanych murów... Kto wie? Są ku temu przesłanki.
|
|
|
|
|
|
|
|