Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2048808 razy)
|
RafałS
|
Oczywiście. Gdy już powstanie odpowiednia liczba butelek i ocean zostanie nabity.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A kto napisał, że ja wiem. Ha? (Zaraz, idąc Twoim tropem, podrepczemy do Indii, na żywo umierające trupy patrzeć. ) Człowiek założył, że znajduje się na szczycie łańcucha. Nic zatem dziwnego, że nie ma ochoty być zeżartym, skoro już tam wlazł, albo żeby komu głodnemu jego truchło nie posmakowało- rozwinę nieco własną myśl. Gdybyśmy zużywali się równomiernie( wiadomo, tylko ciało, nie dusza- taki przedwyborczy ukłon z mojej strony ) "na wiór", można by ... sam nie będę ze sobą pisał! Dalej samodzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A kto napisał, że ja wiem. Ha? (Zaraz, idąc Twoim tropem, podrepczemy do Indii, na żywo umierające trupy patrzeć. ) Człowiek założył, że znajduje się na szczycie łańcucha. Nic zatem dziwnego, że nie ma ochoty być zeżartym, skoro już tam wlazł, albo żeby komu głodnemu jego truchło nie posmakowało- rozwinę nieco własną myśl. Gdybyśmy zużywali się równomiernie( wiadomo, tylko ciało, nie dusza- taki przedwyborczy ukłon z mojej strony ) "na wiór", można by ... sam nie będę ze sobą pisał! Dalej samodzielnie. Skoro "gdybyśmy", to sam se samodzielnie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Morza szum, ptaków śpiew, szelest PET'ów pośród drzew... Będą dopłacać do wczasów w takich "atrakcjach"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdybanki fajna sprawa, czasem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Morza szum, ptaków śpiew, szelest PET'ów pośród drzew... Będą dopłacać do wczasów w takich "atrakcjach"? Mnie by nie musieli: http://www.recycledisland.comNawet ciekawe pomysły majom
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdybanki fajna sprawa, czasem Gdybanki na "papieru". Fajne, nie trzeba już sobie niczego wyobrażać, tylko brać się do roboty i to ostro, bo czasu mało.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj na tvn w cyklu "Ewa Ewart poleca" bylo o chinskich fabrykach podrabaiajacych Marloboro i szmuglujacych do Francji. Po oddaniu do laboratorium do analizy wyszlo, ze chinskie podrobki wszystkie paramerty szkodliwe (ciala smoliste, pierwiastki ciezkie, etc) mialy nizsze, jedynie kadmu mialy wiecej. I nikotyny.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to twój ziomal jaki czy cóś?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie słyszałem jeszcze o wiatrakowcu. No to sie biorę za czytanie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od czytania do latania krótka droga...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kiedyś mnie wypuścili samego na paralotni - fajne wrażenia, ale jakoś nie pokochałem tego sportu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|