renia
|
Wczoraj u nas nad lasem jeden sobie latał na paralotni. Nie wiem zresztą dokładnie co to było, ale miało toto silnik i buczało i zakłócało ciszę lasu i śpiew ptaków...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Kiedyś mnie wypuścili samego na paralotni - fajne wrażenia, ale jakoś nie pokochałem tego sportu. No pewnie, lepiej zamówić sobie prywatnego drona i Oculus Rift. Wrażenia będą podobne, a o ile bezpieczniej. Technologia w parze z wirtualną rzeczywistością - to jest to!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O właśnie, jak mam ziemię pod stopami, to pewniej się czuję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś mnie wypuścili samego na paralotni - fajne wrażenia, ale jakoś nie pokochałem tego sportu. Ja walczę z lękiem wysokości, choć to to walka z wiatrakami. Zaliczyłem szybowiec, balon, skok na spadochronie, paralotnię i bungee, teraz kolej na wiatrakowiec
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja walczę z lękiem wysokości, choć to to walka z wiatrakami. Zaliczyłem szybowiec, balon, skok na spadochronie, paralotnię i bungee, teraz kolej na wiatrakowiec Nieźle.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja walczę z lękiem wysokości, choć to to walka z wiatrakami. Zaliczyłem szybowiec, balon, skok na spadochronie, paralotnię i bungee, teraz kolej na wiatrakowiec Nieźle. Nieźle się boję
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i to bardzo dużo. To my jesteśmy zacofani a nie oni. Na pewno u nich ludzie są zdrowsi fizycznie i psychicznie. Na pewno jest tam mniej stresu, agresji i wyzysku...Z pewnością ludzie tam są szczęśliwsi. Naukowcy bronią swojej "prawdy", że to niby nasza cywilizacja jest taka cudowna... Całego jej dorobku bym, się nie chciała wyrzec, ale i tak uważam, że stworzyła ona więcej zła niż dobra...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...kiedy większość ludzi żyła poza państwem... Jak tak można, wyrwę sobie na własny użytek z kontekstu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A jednak, proszę zauważyć iż nikt nie robi głupich czy pozowanych min jak dziś.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jednak, proszę zauważyć iż nikt nie robi głupich czy pozowanych min jak dziś. W takim zimnie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hm? Faktycznie. I takiej jakości? No, to niesamowite w takim razie. Gryzę się w rękę i oszczekuję. Używał 3 filtrów: czerwonego, zielonego i niebieskiego.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niektóre miejsca/budynki bez kabli, bez ciasnej wkołozabudowy trącą niemal niebiańskim charakterem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zgadza się. Dlatego, aż ciężko uwierzyć. Po prostu zdjęcia nie z tej ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Niektóre miejsca/budynki bez kabli, bez ciasnej wkołozabudowy trącą niemal niebiańskim charakterem. 3 zdjęcie, piękne światło.
|
|
|
|
|
|
|
|