Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2049100 razy)
|
|
|
Zyon
|
a kto taki pisze? Znowu jakis antypaker? Pamietasz jak to z tymi jajami. Jak sie tu zjawilismy, to Dario napisal, ze nas nie poznaje, tak jakos bez jaj piszemy. Potem napisal, ze nooo teraz to jest to, wrocily nam jaja i werwa. A jeszcze potem jak sam sie wdal w dyspute z nami, to jednak te jaja zaczely go uwierac bardzo. Tak wiec ostroznie z tymi jajami bym proponowal tym oponentom
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Fakt, z jajami trzeba ostrożnie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z tymi jajami to jak z tym starym tekstem z filmu o ZOMO.... Ale najlepiej zapros szczekacza tutaj, zza plota to kazdy odwazny, nawet anakin
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Gea jest świetna! Lekkie pióro, ciekawe pomysły, fajne linki W zasadzie tylko ją tam warto czytać wg mnie, Grzecho to gamoń taki jak był, tylko teraz "optymalny", a Gam... no nie wiem EAnna jeszcze, ale mało pisze, szkoda, bystra i rozumna o praktycznej wiedzy.. Widze to troche inaczej, w kazdym razie kobitki wrzucaja fajne linki i nawet polecily mi ciekawa ksiazke, te o ktorej pisalem. Grzesko rozruszal troche towarzycho, ale tez pokazal ciekawa rzecz: ze lokalne trolle tubylcy jak adam czy dario musza miec tzw wroga dyzurnego, ktory jest dla nich pozywka, jak bakterie musza miec. Wtedy moga wrzucac durne teksty o pisaniu za pieniadze i starac sie go przepedzic. Sami z siebie raczej nic nie "rodza", no, adam czasami wrzuca ciekawe linki ale 90% to filmy z YT, wiec nieprawda.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z tymi jajami to jak z tym starym tekstem z filmu o ZOMO.... Ale najlepiej zapros szczekacza tutaj, zza plota to kazdy odwazny, nawet anakin Zrobiłem co mogłem, ale Admin widocznie ma swoje powody, może wszyscy są Edytami? Z jednej strony fajnie jest się powygłupiać z betonostwem, ale z drugiej poznałem ten typ u Teresy, Mańki, Matti i inni, no nie wiem czy wpuszczać ich tutaj to dobry pomysł... Nie lubię ciapciaków, co to nie umieją o siebie zadbać, sfrustrowanych i płaczliwych Nasz gatunek przetrwał nie dlatego, że w czwartorzędzie były tak szeroko rozwinięte skrzydła socjalu i opieki medycznej, tylko, dzięki plastycznej inteligencji. Selekcja nie jest zła
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Po wpuszczeniu takiego anakina kazdy pomysl jest dobry Maniek dawal odpor trollom z DD az go Wielmozny zbananowal. Manka admin kiedys zaprosil "maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . wiec moze sie zarejestruje, gadalem z nim ostatnio, ze ma zamiar wyslac podanie. Dzisiaj zapytam go co i jak.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Gea jest świetna! Lekkie pióro, ciekawe pomysły, fajne linki W zasadzie tylko ją tam warto czytać wg mnie, Grzecho to gamoń taki jak był, tylko teraz "optymalny", a Gam... no nie wiem EAnna jeszcze, ale mało pisze, szkoda, bystra i rozumna o praktycznej wiedzy.. Widze to troche inaczej, w kazdym razie kobitki wrzucaja fajne linki i nawet polecily mi ciekawa ksiazke, te o ktorej pisalem. Grzesko rozruszal troche towarzycho, ale tez pokazal ciekawa rzecz: ze lokalne trolle tubylcy jak adam czy dario musza miec tzw wroga dyzurnego, ktory jest dla nich pozywka, jak bakterie musza miec. Wtedy moga wrzucac durne teksty o pisaniu za pieniadze i starac sie go przepedzic. Sami z siebie raczej nic nie "rodza", no, adam czasami wrzuca ciekawe linki ale 90% to filmy z YT, wiec nieprawda. I bardzo dobrze, że inaczej Ciebie spiski globalne, Iluminaci i Kosmosi kręcą, co poradzić Zauważ, że to pewna prawidłowość, my też sobie zawsze znajdziemy chłopca do bicia, krew forum wtedy szybciej krąży, gości przybywa i wesoło jest
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po wpuszczeniu takiego anakina kazdy pomysl jest dobry Maniek dawal odpor trollom z DD az go Wielmozny zbananowal. Manka admin kiedys zaprosil "maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . wiec moze sie zarejestruje, gadalem z nim ostatnio, ze ma zamiar wyslac podanie. Dzisiaj zapytam go co i jak. Przestał ćwiczyć z ciężarami, biega i ma odpowiedni "metabolic adjust" to czemu nie? Im więcej różnych spojrzeń, tym lepiej, dobra zabawa to jest to!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciebie spiski globalne, Iluminaci i Kosmosi kręcą, co poradzić O przepraszam, nigdy nic nie pisalem o iluminatach i spiskach, a kosmici to mieszkancy kosmosu Zauważ, że to pewna prawidłowość, my też sobie zawsze znajdziemy chłopca do bicia, krew forum wtedy szybciej krąży, gości przybywa i wesoło jest Forum powinno zyc, bo w innym wypadku zamienia sie w tablice ogloszen, gdzie kazdy lepi co chce jak np forum DD, albo przypomina impreze programistow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Po wpuszczeniu takiego anakina kazdy pomysl jest dobry Maniek dawal odpor trollom z DD az go Wielmozny zbananowal. Manka admin kiedys zaprosil "maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . wiec moze sie zarejestruje, gadalem z nim ostatnio, ze ma zamiar wyslac podanie. Dzisiaj zapytam go co i jak. Przestał ćwiczyć z ciężarami, biega i ma odpowiedni "metabolic adjust" to czemu nie? Im więcej różnych spojrzeń, tym lepiej, dobra zabawa to jest to! Znam wielu pakerosow, ktorzy postwili na bieganie, bo im sie paradygmaty zmienily. Mi sie nie chce, bo za duzo sprzetu nakupilem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Po wpuszczeniu takiego anakina kazdy pomysl jest dobry Maniek dawal odpor trollom z DD az go Wielmozny zbananowal. Manka admin kiedys zaprosil "maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . wiec moze sie zarejestruje, gadalem z nim ostatnio, ze ma zamiar wyslac podanie. Dzisiaj zapytam go co i jak. Przestał ćwiczyć z ciężarami, biega i ma odpowiedni "metabolic adjust" to czemu nie? Im więcej różnych spojrzeń, tym lepiej, dobra zabawa to jest to! Znam wielu pakerosow, ktorzy postwili na bieganie, bo im sie paradygmaty zmienily. Mi sie nie chce, bo za duzo sprzetu nakupilem Fakt, nie pisałeś, ale nie pamiętałem, teraz już wiem Znam i ja biegaczy, co przeszli na siłówkę, bo nie chcą być sflaczałymi chudzielcami Znam też hodowców węży, którzy zakochali się w karmówce, czyli szczurach i są obecnie gryzoniomaniakami. Zmiany są dobre.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No wiem, wiem, rurki muszą pasować, nawet w imię zaprzestania robienia przysiadów To ja w ogóle estetą nie jestem w takim razie... Ale biegać nie lubię i mam to w d... raz się żyje!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
poczytalem hehe, no czuje sie jak w jakims Truman Show, ktos mnie obserwuje zarzekam sie, ze te jaja ciagle mam, wlascnie sprawdzilem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
dobrze,ze nie jaja. Inaczej byloby po ptakach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po wpuszczeniu takiego anakina kazdy pomysl jest dobry Maniek dawal odpor trollom z DD az go Wielmozny zbananowal. Manka admin kiedys zaprosil "maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . wiec moze sie zarejestruje, gadalem z nim ostatnio, ze ma zamiar wyslac podanie. Dzisiaj zapytam go co i jak. No i CV, zdjęcie z profilu i en face, nr buta, zaświadczenie o niekaralności, o niezaleganiu w opłatach ZUS-u skarbówki, zaświadczenie o spowiedzi wielkanocnej, ksero dowodu i paszportu, przynależność klasowa, wykształcenie, wysokość zarobków, aktualne wyniki z laboratorium, przebyte choroby, nazwiska kumpli i to by na początek starczyło...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
dobrze,ze nie jaja. Inaczej byloby po ptakach Ba! A nawet było by po ptaszętach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|