administ
Go
|
Doskonały artykuł, więcej takich! "Hamerykańscy naukowcy" to cwaniaki jakich mało!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego jest ten materiał godny szerokiego propagowania!
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Moze Witkowi podrzucic coby w publikacjach umiescil?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie chce mi się całości oglądać, ale skojarzył mi się ten kawał dwóch żydkach, którzy się przekomarzali jak mało muszą wydawać na jedzenie na konia. I ten jeden w końcu mówi: - a mój już prawię w ogóle oduczył się jedzenia - no i co? - nie wiem, bo zdechł.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..., dzięki któremu niekiedy nawet miesiącami można eksperymentować na organizmie ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
..., dzięki któremu niekiedy nawet miesiącami można eksperymentować na organizmie ... Oni twierdzą, że "mimo", a nie "dzięki"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aaaa, w takim razie, niech "oni" dopiszą ciąg dalszy, bądź korektę za wielokropkiem. Póki co, więcej słońca "im" życzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znam takiego jednego, który bardzo by chciał aby mu nogę obcięli "byle bym nie musiał już pracować".
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ten to psychol, a ten "mój" to zwykły leń, a brakuje mu raptem 2 lata do emerytury.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ten to psychol, a ten "mój" to zwykły leń, a brakuje mu raptem 2 lata do emerytury. Takie lenistwo, to kuku na muniu, "bala-bala" jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I tak co chwila na L4 siedzi, bo to dobry socjalistyczny kraj.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie już niewiele dziwi odkąd usłyszałem od Lwa Starowicza, że można odczuwać pociąg seksualny do... drzew
|
|
|
|
|
|
|
|