Jazzman
Go
|
Bardzo ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Wujek pomógł
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wujek pomógł Właśnie. Wujko jest pomocny. Co prawda bredzi czasem i przeklina ni z gruszki ni z pietruszki, ale resztę można sobie dośpiewać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
No niestety. Prawda jest taka, że jedni i drudzy mogą bez siebie żyć. Kwestia reorganizacji dostaw. Zimna wojna będzie trwała w najlepsze pod publiczkę, by tymczasem szykować grunt pod...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No niestety. Prawda jest taka, że jedni i drudzy mogą bez siebie żyć. Kwestia reorganizacji dostaw. Zimna wojna będzie trwała w najlepsze pod publiczkę, by tymczasem szykować grunt pod...
Każdej sytuacji są plusy i minusy. Jedni tracą , drudzy zyskują.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Każdej sytuacji są plusy i minusy. Jedni tracą , drudzy zyskują.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale propaganda. Uuuuu. Wczoraj była moja druga menedżerka rodem z Krymu.Porozmawiałam z nią. Włos sie jeży jak oni na Krymie myslą, że Pana Boga za nogi złapali a we Lwowie jedza rosyjskie dzieci, bo nie mają nic innego do jedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Można w takim razie gadać , kląć do paczki chipsów. Niech naukowcy odczytują. Jestem Bond, James Bond.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Inwigilacja pełna, ale że im się tak chce ...
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, tak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że chociaż część ludzi otwiera oczy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to bardziej na wytrzeszcz wygląda!
|