administ
Go
|
Właśnie, właśnie, pytam, czy to dobrze, że pieniądze podatników, państwo dystrybuuje do prywatnych kieszeni kolesi, a pożycza w bankach na rencistów i emerytów?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A wiesz ile masz przez nich długu do spłacania, choć nic nie pożyczałaś? Tak pasą z Twoich pieniędzy cwaniaków...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia, co Ci? Przecież wiadomo, że tylko lewiznę trzepać i dotacje otrzymywać się opłaca. Reszta musi splajtować.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A! To mnie trochę uspokoiłaś...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A wiesz ile masz przez nich długu do spłacania, choć nic nie pożyczałaś? Ten dług sam się spłaca, a dzięki pożyczkom i dotacjom unijnym rozwija się nasze państwo. Jesteśmy bardzo zacofanym krajem i tylko dzięki odpowiedzialnej polityce, przychylnym bankom, a przede wszystkim dotacjom z Unii Europejskiej nie siedzimy dalej w średniowieczu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mój nick mnie zobowiązuje.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
że niby co, benzyniaki się nie palą? dziwne pytanie, nie łączące się logicznie z artykułem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że auta były wyposażone zgodnie z paragrafami KD w "gaśnice" do podsycania ognia...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
że niby co, benzyniaki się nie palą? dziwne pytanie, nie łączące się logicznie z artykułem... A czy ja napisalem, ze benzyna jest niepalna? Zasugerowałem, ze w przypadku kolizji auta, butla w bagazniku niesie wyzsze zagozenie wybuchu niż tradycyjny bak. Instalacja gazowa tez nie jest bezawaryjna i na skutek wyciekającego gazu może dojsc do wybuchu. Dla mnie to jest chore aby dla paru zlotych narażać siebie i innych na takie niebezpieczeństwo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie podają na Polsacie ile to dziś trupów na drodze i pech chce, że wszyscy sprawcy trzeźwi byli... Chwalą się, że dziennie odbierają średnio 50 praw jazdy, bo takie jest przyzwolenie przełożonych, to się na bidnych, nawet trzeźwych kierowcach, mogą wyżyć. Co za kraj, gdzie nawet autka porządnie nie można rozpędzić!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pozostaje tylko przejażdżka do Niemiec. Znam takiego jednego co corvetę sobie kupił i w ramach relaxu robi rundkę do Berlina i z powrotem. To ten z tych typów, którzy nie dadzą się wyprzedzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie że tak, choć poprawniej by było zabrać mu i dać bezrobotnym, a stosowną opłatę za tę operacje zainkasować w ramach sprawiedliwości społecznej aby wszystkim żyło się lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|