administ
Go
|
Zastanawiałem się tu kiedyś, co bym zrobił, gdyby mnie dopadło raczysko jakie... I nie mam pojęcia Za mądry jestem, by gdybać po próżnicy, czy za głupi i wyobraźni nie starcza? Zanim dopadnie, to lepiej wyciąć to, co może dopaść... Taką prostatę se można profilaktycznie na początek chlasnąć, bo na co komu prostata!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szkoda, że tak wielu szczególnie z pokolenia PRLu wierzy, że Donald coś załatwi. (to takie typowe z tamtego okresu "załatwić") Kompletnie nie rozumieją, że nie taka jest tam jego rola, a jak tylko padnie takie podejrzenie, może zapomnieć o reelekcji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Zastanawiałem się tu kiedyś, co bym zrobił, gdyby mnie dopadło raczysko jakie... I nie mam pojęcia Za mądry jestem, by gdybać po próżnicy, czy za głupi i wyobraźni nie starcza? Spotkał z kimś kto pokonał raka ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już są zapowiedziane podwyżki, więc może się udać, no i Belka też pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A i tak wina Tuska!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zastanawiałem się tu kiedyś, co bym zrobił, gdyby mnie dopadło raczysko jakie... I nie mam pojęcia Za mądry jestem, by gdybać po próżnicy, czy za głupi i wyobraźni nie starcza? Spotkał z kimś kto pokonał raka ? Rak rakowi nie równy, a co pomogło Zdziśkowi niekoniecznie pomoże Heńkowi Znam lekarza, który nie leczy konwencjonalnie swojej białaczki, co on tam robi, nie wiem, ale żyje z nią już ze 7 lat...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja śpiewałam ...ile księży zdeechło"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...zamiast " in excelsis Deo"
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Bóg się rodzi, mocno chleje..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...albo idźcie ofiary do domu... Albo czyje to słowa? Witam was ciule...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze mi nie pasowały słowa Ma-ryja Panna...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Jeszcze mi nie pasowały słowa Ma-ryja Panna... Dlatego Panna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|