|
|
|
Dasna
Go
|
Wielka uczona, ale tylko 63 lata i jaka babunia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wielka uczona, ale tylko 63 lata i jaka babunia. Nosiła Rad i Polon po kieszeniach, trudno się dziwić...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wielka uczona, ale tylko 63 lata i jaka babunia. Nosiła Rad i Polon po kieszeniach, trudno się dziwić... To trudno się dziwić, że jeszcze żyła.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ona i jej mąż udowodnili, że promieniotwórczość nie jest taka zabójcza, jak się powszechnie sądzi. Oraz, że niewielkie jej natężenie jest nam wręcz potrzebne
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale ona i jej mąż udowodnili, że promieniotwórczość nie jest taka zabójcza, jak się powszechnie sądzi. Oraz, że niewielkie jej natężenie jest nam wręcz potrzebne To po co prądy wszelakie? Lepiej sobie jakiś promieniotwórczy pierwiastek powiesić na szyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie zgodziłam się na cookie i mnie wyrzuciło. Napisz jakie pierwiastki i jak się w nie zaopatrzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale ona i jej mąż udowodnili, że promieniotwórczość nie jest taka zabójcza, jak się powszechnie sądzi. Oraz, że niewielkie jej natężenie jest nam wręcz potrzebne Mni wystarczy odpowiednia micha ... do wylizania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie zgodziłam się na cookie i mnie wyrzuciło. Napisz jakie pierwiastki i jak się w nie zaopatrzyć. Tutaj głównie radon, którego nośnikiem jest woda i powietrze, w "wodach". Generslnie to się chyba nazywa alfaterapia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ona i jej mąż udowodnili, że promieniotwórczość nie jest taka zabójcza, jak się powszechnie sądzi. Oraz, że niewielkie jej natężenie jest nam wręcz potrzebne Mni wystarczy odpowiednia micha ... do wylizania. Każdy z nas ma promieniowanie za friko, z ziemi, wody, powietrza, ścian domów itp. Po prostu ktoś zauważył, że większa niż zwykle dawka, przez jakiś czas, aktywizuje organizm, chyba głównie przez pobudzanie wydzielania sterydów w nadnerczach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie zgodziłam się na cookie i mnie wyrzuciło. Napisz jakie pierwiastki i jak się w nie zaopatrzyć. Tutaj głównie radon, którego nośnikiem jest woda i powietrze, w "wodach". Generslnie to się chyba nazywa alfaterapia. O! Wnioskuję, że jest jaka potrzeba leczenia w narodzie, gdy o cośtamterapiach czytam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie zgodziłam się na cookie i mnie wyrzuciło. Napisz jakie pierwiastki i jak się w nie zaopatrzyć. Tutaj głównie radon, którego nośnikiem jest woda i powietrze, w "wodach". Generslnie to się chyba nazywa alfaterapia. O! Wnioskuję, że jest jaka potrzeba leczenia w narodzie, gdy o cośtamterapiach czytam. Lekceważenie innych terapii i wychwalanie tej jedynej, to mocno betonowe jest, Radziu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A żelbetonowe jest określenie "wychwalania". Ale jeżeli już, to ja, "optybeton" s o b i e tu i teraz chwalę, niezdecydowanym jedynie zdrowia życząc, zgodnie z jedynie słuszną tezą "jak sobie Państwo kcą".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|