|
Zyon
|
Znamy, znamy, nieraz przeciez tu bylo lepione np o tryptofanie, forko tez fajne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak dostaną po tyłku, to zaczną się reformować. Zresztą dotyczy to wszystkich państw, łącznie z Polską.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Li tylko się wyłamania ma szansę na ten przykład kraina wioch alpejskich, jakoby niereformowalna od mileniów.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Zacofana taka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Zdrowa, bo zawiera mało nasyconych tłuszczów zwierzęcych i cholesterolu. Ot, co! Nirvana. Nic do szczęścia nie brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Maślanka z dodatkiem tłuszczów roślinnych "robią" za śmietanę....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Mam nadzieję że tam gdzie piszą jak w Netto że śmietana i żywe kultury bakterii to więcej nic nie ma :/ ? Kupuje tylko tą z Netto ostatnio podobno jest ok ..
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja coraz częściej kupuję od baby, twaróg i kwaśną śmietanę, a śmietankę UHT. Twaróg jest taki syfiasty w sklepach, że niemożliwe...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sprzeciw. Artykuł jest wynikiem chowu miejskiego, przesilenia przedzimowego i w ogóle. * Czy zdajecie sobie sprawę, że w Biedronce nie można kupić śmietany? A czy autorka zdaje sobie sprawę z tego, że ma jeszcze wybór i to bodajże już w przyszłym roczku. *
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja coraz częściej kupuję od baby, twaróg i kwaśną śmietanę, a śmietankę UHT. Twaróg jest taki syfiasty w sklepach, że niemożliwe...
Pozdrow Hanniego jak go spotkasz pod Hala Mirowska Zapytaj czy dalej wsuwa baranie jaja i zeby nie byl taki zdziwiony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pozdrow Hanniego jak go spotkasz pod Hala Mirowska Zapytaj czy dalej wsuwa baranie jaja i zeby nie byl taki zdziwiony Akurat ta baba podjeżdża wypasioną furą pod blok raz w tygodniu Twaróg ma 0,0 laktozy i śmietana też, nie to co te marketówy, kwasem cięte
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nieźle kogoś doi, wobec tego. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nieźle kogoś doi, wobec tego. * To się nazywa kooperatywa, ona dostaje coś w zamian, więc też chce dobrej jakości
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Coś ... wypasionego. *
|