Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie tylko muzycy. Malarze, rzeźbiarze, pisarze, poeci... Artysta by tworzyć musi cierpieć, a cierpi się najlepiej na kacu lub zjeździe po jakichś dragach, a wtedy o zdrowym trybie życia mówić trudno...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Raz prawie zrozumiałem sztukę, już normalnie miałem na końcu języka... i mnie umkło. Byliśmy z klasą w jakimś muzeum i oglądając obrazy poczułem się tak, jakby Matka Boska przytuliła mnie do piersi. Trwało to ułamek sekundy i nigdy już nie wróciło... Byłem wtedy przeziębiony i zmieszałem Gripex z tanim winem, pewnie nie w takich proporcjach by zrozumieć wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to trzeba tyle wypić co autor w momencie napięcia twórczego. Kiedyś pewien koleś z całkiem poważną miną mówił mi, że Hendriksa rozumiał dopiero wtedy jak sobie jointa strzelił.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo to trzeba tyle wypić co autor w momencie napięcia twórczego. Kiedyś pewien koleś z całkiem poważną miną mówił mi, że Hendriksa rozumiał dopiero wtedy jak sobie jointa strzelił. Jasne, przytępianie zmysłów bywa pouczające.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
jakby Matka Boska przytuliła mnie do piersi. Prawej, czy lewej? Bo to ważne!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No dobra. A u Jezusa też?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też, bo z prawej piersi lepsze leci...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiedziałem. A u mańkutów?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tego nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiedziałem. A u mańkutów? U mańkutów? Śmieszne! U mańkutów jest identycznie!- tyle, że jakby w lustro patrzeć. Obojniaki!- to ze względu na nich wylot jest umieszczony w pewnym oddaleniu od wlotu, znaczy części ssącej w omawianym przypadku. Gdyż może tak się zdarzyć, że to będzie właśnie owe słynne już "wsio ryba". Cycki grają tu drugorzędną rolę, choć powszechnie wiadomo, że jakie by nie były, to są pierwszorzędne. O!
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I po co ludziom mącić w głowie, skoro każdy wie, że "cukier krzepi"? Cukier jest bardzo dobry, jak się go umiejętnie stosuje. Z odpowiednią suplementacją i odpowiednim białkiem może dawać nawet długie, zdrowe życie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O to to, za to Cię lubię, Tomaszu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, że tak przeganiają te biedne fanatyczne masy do pastwiska do korytka , a nigdy do stołu... Ale to nie empatia z mojej strony, jakby co, bo stół jest krótki.
|
|
|
|
|
|
|
|