vvv
Go
|
I pole siłowe!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na diecie to dużo zawsze jest ,ale na ŻO ale takim rasowym ,, ja znam 5 osób , a to chyba dużo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trza by podać definicję rasowego ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przebudować mózg, tak by nie męczyło cię, to co lubiłeś czyli zachcieje .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Druga definicja, rasowy opty zjada mało ,dużo nie musi ,ale je dłużej od tego ,co ma dwa razy więcej na talerzu.Podać trzecią?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na diecie to dużo zawsze jest ,ale na ŻO ale takim rasowym ,, ja znam 5 osób , a to chyba dużo?
ja kiedyś znałem tylko jedną , mojego sąsiada , 3 dni wytrzymał , ktoś mu powiedział że może żywić się jedynie lodami i golonką i chleba nie musi jeść . Ucieszył się . Lody kupował w markiecie litrami. Chyba przytył . 5 ? to ja zaszczepiem miesięcznie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dawaj. Najlepsza jaką znam: "Węgle do 100g, reszta tłusto i do syta".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest za proste i zdecydowanie za mało formuł.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
"Węgle do 100g, reszta tłusto i do syta". a może być ? - pół krzyżyka , i reszta na 80-90 % ? gdy jest pół krzyżyka to nawet białkiem nie można się przejeść . Dobrze kombinuje ? gdyby nadmiar białka organizm przerabiał na cukier , to nie było by ciał ketonowych ? Czy to tak nie gra ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
oczywiście przy założeniu że jakieś tam 30 -60 g W się dostarczy .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to trzeba obsikiwać palec. A 60g cukru to tabliczka czekolady.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale to trzeba obsikiwać palec. A 60g cukru to tabliczka czekolady. no to co , przy okazji sprawdzę czy cukrzycy nie mam 60 gr to 2 tabliczki czekolady wawel gorzka , zwymiotowałbym gdybym to zjadł zacząłem nawet słodzić herbatę ( nie słodziłem już z 8 - 10 lat
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko nie wjedź na koryto. Pamiętaj, że na wszystko trzeba czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Tylko nie wjedź na koryto. Pamiętaj, że na wszystko trzeba czasu. w jaki sposób można wejść w koryto przy wpółistnieniu ciał ketonowych ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to ma związek z patologią, a ja mam na myśli - naturalną produkcję ciał ketonowych spowodowaną dietą .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciała ketonowe to normalne paliwo, stale obecne w surowicy, wątroba je produkuje na szybko, jak jest pilna potrzeba. Nie jest to takie proste, że albo węgle, albo ketony, w ciąży, po wysiłku, przy przejedzeniu tłuszczem mogą być ketony w moczu. Gdzieś tu jest o tym więcej, mnie ketony to tak średnio interesują.
|
|
|
|
|
|
|
|