Zyon
|
Chodzi mi o to, że przeciętny grubasek przerzucając się na surowizny przez jakiś czas jest na całkiem zdrowej diecie. Dostarcza trochę węglowodanów i marnego białka, zużywa własne białka i tłuszcz, dlatego takie miłe złego początki... Dieta Gersona się to nazywa, takie kozowanie? Molka cos pisala, ze wyciskane soczki warzywne dziennie to sposob na rozwalenie watroby
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Molka przeważnie klika po klawiaturze bez sensu.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Połowa dziury budżetowej, to zasługa OFE! Gigantyczny przekręt. Mundrych warto posłuchać ( prof. Orędziak ) w OFE zostało 2,5 mln osób, które nadal będą wpłacały 2,92 proc. swojego wynagrodzenia do funduszy" - mówiła Oręziak.
Jej zdaniem oznacza to, że pieniądze te nie są wykorzystywane do płacenia emerytur, a ponieważ Polska nie ma nadwyżek budżetowych, musi się dalej zadłużać.
"To jest ok. 4 mld zł rocznie. Co gorsza, to rozwiązanie niekorzystne także z punktu widzenia emeryta, bo oczywiście towarzystwa emerytalne pobierają sobie opłaty od zarządzania tymi pieniędzmi, a kolejne kryzysy finansowe, które są przecież możliwe, także redukują kapitały" - dodała ekonomistka
http://stooq.pl/n/?f=981064&c=1&p=4+22a Góra na to ( prof.) Podkreśla jednocześnie, że "dzisiejsi 20-30-latkowie muszą się mentalnie przygotować na pracę do 75. roku życia, i to niezależnie od tego, co im dzisiaj politycy wmawiają. Oni nie mają w tej sprawie żadnej mocy sprawczej http://stooq.pl/n/?f=981063&c=1&p=4+22to już przegina, to nie fair, traktuje nas wszystkich jako pszenne umysły Jego zdaniem chodzi o to, by pracować jeszcze po sześćdziesiątce po to, by mieć wyższą i dającą możliwość utrzymania się emeryturę, gdy osiągnie się wiek prawdziwej starości (80+).
S. Bratkowski - http://www.stachurska.eu/?p=6051 . W linkach m.in. prof. Góra objaśnia skąd OFE weźmie pieniądze swoim emerytom.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz dopiero krytykują, a gdzie byli wszyscy uczeni jak Buzek z Balcerowiczem radosną twórczość materializowali?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
OFE to był cudowny przekręt, bo winnych nie ma! Lepsze od FOZZ-u
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O poprzednich "rządach" też...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wystarczy znowu obiecać i samo się kręci, bo nic się nie uczą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo lepiej chcą mieć, a wiadomo, że lepsze jest wrogiem dobrego...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
chcesz potajemnie kupić pestki moreli ? XP Home wystarczy
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
chcesz potajemnie kupić pestki moreli ? XP Home wystarczy Ja mam Windows'a ale nie wiem jakiego... chyba ósemkę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak siódemkę - sprawdziłam w "systemie"...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to ten najgorszy muł. Przy 4 GB nie daje rady sprawnie działać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie wystarczy taki muł... chociaż trochę chcę go pogonić i wezwę informatyka...(czy raczej mechanika komputerowego)... niech coś wymyśli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jednak siódemkę - sprawdziłam w "systemie"...
A to lepiej nic więcej samej nie kombinować, bo można zepsuć!
|
|
|
|
|
|
|
|