grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na razie pszczoły padają... jak muchy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na razie pszczoły padają... jak muchy... Gdzie? U nas? Czy tak samo, jak ten miodek, w USA? Teraz jest modne pszczelarstwo miejskie: http://www.uslugiekosystemow.pl/?q=node/478A to, że my znikniemy z planety, razem z pszczołami, to tylko jakiś Einstein mógł wymyślić.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
mojemu ojcu podtruli gnojki co pryskają za dnia. Ale ''schodzi'' mu miód b dobrze jako eko. Sami przychodzą i biorą po kilkadziesiąt kilo na rodzinę (co oni z tym robią, u mnie słoik stoi już 4 rok ) Sam ociec nie jada, bo ma chore serce, a kiedyś jadał bo miał zdrowe
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Nie dziękuję. Mój mnie satysfakcjonuje.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
mojemu ojcu podtruli gnojki co pryskają za dnia. Ale ''schodzi'' mu miód b dobrze jako eko. Sami przychodzą i biorą po kilkadziesiąt kilo na rodzinę (co oni z tym robią, u mnie słoik stoi już 4 rok ) Sam ociec nie jada, bo ma chore serce, a kiedyś jadał bo miał zdrowe Znaczy do czasu dzban wodę nosi
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Sztuka się tak szczęśliwie sponiewierać by odczuć potrzebę odnalezienia jeszcze nie zarośniętej na amen ścieżki do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jeszcze nie zarośniętej na amen ścieżki do zdrowia.
Przepychał statynami, a teraz sobie chwali smalec jako lepszy środek na zarośnięte ścieżki. Może nawet zapomni, że miał chore serce? Oby. Problemem może być psychika. Żona powtarza ciągle: przecież masz chore serce! I człowiek uwierzy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niepijącym trudno będzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale koleś ma kilka fajnych powiedzonek...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cudownie ozdrowiałem chyba.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nieszczęście jak się wódka rozleje, bo ani ja się nie napiję, ani kury nie wyzbierają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Chipsy są suche, a piwo jest mokre" -
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ogląd rzeczywistości, o jakim większość polityków może tylko pomarzyć.
|
|
|
|
|
|
|
|