Bobby
Go
|
Czyli w przybliżeniu jeden albo jedno.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jedno na tydzień wystarczy i najlepiej w całości.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Komentarze różne, różniaste... A to jest aktualny artykuł... A co to jest za kolacja? "kolacja: 2 jaja i 5 łyżek masła rozmieszane w 1 szklance pełnego mleka" Na surowo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest świetne! cytuję: "toan, 27.12.2015 17.39 » zgłoś nadużycie » ODPOWIEDZ Dieta optymalna to plagiat z książki Hermana Tallera "Kalorie się nie liczą" polecam kapitalny artykuł Doktora Ponomarenki "u źródeł diet niskowęglowodanowych" Problem w tym, że to chyba "przypadkowa" zbieżność nicków!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aż taki cooleś to ja nie jestem, żeby Doktora reklamować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może to i Cooleś był... Jakoś tych wszystkich "kulesiów", "karwów" i innych "Buforów" nie widać i nie słychać... Zaniemogli?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie tak, dzięki postępowi medycyny może...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może to i Cooleś był... Jakoś tych wszystkich "kulesiów", "karwów" i innych "Buforów" nie widać i nie słychać... Zaniemogli? Wacław za wielu wystarczy
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Świetnie, bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I dziadek Kangur w komentarzach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale jaka kultura! Chociaż poglądy kangura są chyba zupełnie przeciwne w tej materii!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nadal tam Tobie blog "zaśmieca"? Nie możesz "pozamiatać" i już... To chyba są ludzie, którzy sobie słabo radzą w realnym życiu i swoją gorycz i złość wylewają w internecie na innych. Ludzie spełnieni,zadowoleni z życia, takich rzeczy nie robią. Nie bawi ich "dowartościowywanie" siebie "kopaniem" innych. Poważnie? O jak dobrze że ci doskonali mają tyle wyrozumiałości
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj nie chodzi ani o doskonałość, ani o wyrozumiałość. Przeczytaj raz jeszcze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja sobie nie radze w realnym życiu, chyba dobrze odczytałem
|