|
administ
Go
|
A nie lepiej poczekać na narodowy samochód Morawieckiego? Ma podobno być taniuśki i ponad wszystkie inne auta elektryczne...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... I nasze portfele...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie Reniu, to czysta propaganda pod publiczkę, bo "bilans musi wyjść na zero", ale nie chce mi się rozwijać tematu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, sami "zdrajcy" i "wrogowie"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Różnica między nowymi bateriami a spalinowym wyjdzie niewielka. Niemniej jednak lepiej poczekać na technologię flow.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... I nasze portfele... Kobiety to powinny wiedzieć co trzeba w kuchni robić.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... I nasze portfele... Kobiety to powinny wiedzieć co trzeba w kuchni robić. Kobieta wypuszczona z kuchni, to głupi pomysł. W tym względzie jestem tradycjonalistą, i popieram kościół i islam. Funkcje pomocnicze, a nie dyskusje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak sie kobicie wydaje że jest ekspertem, to chłopa swego wykończy nerwowo
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... I nasze portfele... Kobiety to powinny wiedzieć co trzeba w kuchni robić. W kuchni najwspanialsi są gotujący mężczyźni Kobieta wypuszczona z kuchni, to głupi pomysł. W tym względzie jestem tradycjonalistą, i popieram kościół i islam. Funkcje pomocnicze, a nie dyskusje.
|
|
|
|
|
|
|
|