Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... I nasze portfele... Kobiety to powinny wiedzieć co trzeba w kuchni robić. W kuchni najwspanialsi są gotujący mężczyźni Kobieta wypuszczona z kuchni, to głupi pomysł. W tym względzie jestem tradycjonalistą, i popieram kościół i islam. Funkcje pomocnicze, a nie dyskusje. Mężczyzna wszędzie jest najlepszy a w kuchni to już Siódmy cud świata.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I tam, tutaj to nawet drzewa zdradziecko atakują Dobrą Zmianę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... I nasze portfele... Kobiety to powinny wiedzieć co trzeba w kuchni robić. W kuchni najwspanialsi są gotujący mężczyźni Kobieta wypuszczona z kuchni, to głupi pomysł. W tym względzie jestem tradycjonalistą, i popieram kościół i islam. Funkcje pomocnicze, a nie dyskusje. Mężczyzna wszędzie jest najlepszy a w kuchni to już Siódmy cud świata. To jest akt desperacji. Dla świętego spokoju gotuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No i problem już jest
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak błąd w tytule, to reszta niewiarygodna...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tego nie napisałam...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli jednak wybuch...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście. U weterynarza poważny zabieg chirurgiczny kosztuje siedemdziesiąt złotych, a za to samo NFZ płaci 3-4tys.! Ale zwierzęta już od dawna nie mają NFZ-tu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I jeszcze przyjęcie jest bez kolejki 24 godziny na dobę we wszystkie dni w tygodniu. Sprawdzone na króliku i śwince morskiej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I jeszcze przyjęcie jest bez kolejki 24 godziny na dobę we wszystkie dni w tygodniu. Sprawdzone na króliku i śwince morskiej. I rozwiązania nieszablonowe są stosowane, bez zbędnej dyskusji. Np. żywice epoksydowe do klejenia strzaskanej skorupy żółwia - zamiast usypiania, DHEA w zastrzykach dla starej suki - zamiast estrogenu, czy ostrzykiwanie wyciągiem z płodów cielęcych złamanej nogi wiewiórki plus ograniczenie ruchu - zamiast gipsu. Właściciel ma sporo do powiedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo pieniądze nie idą za pacjentem, tylko płaci NFZ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I rozwiązania nieszablonowe są stosowane, bez zbędnej dyskusji. Np. żywice epoksydowe do klejenia strzaskanej skorupy żółwia - zamiast usypiania, DHEA w zastrzykach dla starej suki - zamiast estrogenu, czy ostrzykiwanie wyciągiem z płodów cielęcych złamanej nogi wiewiórki plus ograniczenie ruchu - zamiast gipsu. Właściciel ma sporo do powiedzenia. A tego , to nie wiem. W każdym razie byliśmy bardzo miło przyjmowani, a usg i rentgen był od ręki. Faktycznie, złamanie było u królika bez gipsu (teraz mi się przypomniało) były gwoździe i unieruchomienie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|