administ
Go
|
USG jamy brzusznej kotki - 70zł, USG jamy brzusznej kobiety - 200zł - tak dla przykładu... Te siedem dych to też przesadna cena, choć sierść trzeba wygolić, ale z czegoś trzeba żyć.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
bez gipsu
Gips to średniowiecze. Ostatnio państwowi zakładają gips, a prywatni na drugi dzień robią Xzdjęcie przez gips, rozcinają gips, składają wszystko jak należy, utwierdzają śrubami, może i do szyny zewnętrznej i się goi, no chyba, że ktoś się uprze, że mu się krzywo zrośnięte kości należą za darmo jak psu kość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
USG jamy brzusznej kotki - 70zł, USG jamy brzusznej kobiety - 200zł - tak dla przykładu... Te siedem dych to też przesadna cena, ale z czegoś trzeba żyć. Ja chyba 100 zł za USG jamy brzusznej płaciłam kilka miesięcy temu...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ja chyba 100 zł za USG jamy brzusznej płaciłam kilka miesięcy temu... Większy kot większa cena.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja chyba 100 zł za USG jamy brzusznej płaciłam kilka miesięcy temu... Z NFZ-tu za darmochę dają, tylko trzeba z pół roku poczekać...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
- Panie doctorze, co mam lepsze - nerki czy aortę? - Aortę - A to dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja chyba 100 zł za USG jamy brzusznej płaciłam kilka miesięcy temu... Z NFZ-tu za darmochę dają, tylko trzeba z pół roku poczekać... Jak już robię badania to tylko prywatnie i bez czekania i bez łaski...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
- Panie doctorze, co mam lepsze - nerki czy aortę? - Aortę - A to dobrze. To jest jakiś dowcip...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nic nie znaleźli, to albo uczciwi, albo konowały!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|