Jarek
Go
|
Dobrze, że w Ostrzycach dostałam wspaniałą radę, od najwyższy Autorytet, czym zastąpić masło w kawie. Nie zdradzę tej tajemnicy, bo i z tym będzie krucho.
Ale to żadna tajemnica, lepiej wiedzieć czym zastąpić kawę w nadmiarze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ty... Nikt nas się nie pyta o zdanie, czy nam się to podoba... To wina Unii albo Tuska.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przecież to Ty propagujesz zdrowe produkty i DO, pretensje do siebie a nie do ekspertów. Linka nawet nie otwarłem. Przy takim rozumowaniu to najbardziej "winny" jest doktor Kwaśniewski...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To w takim razie pisać jeszcze o Dobrej Zmianie, która zabiera wolności obywatelskie czy nie, bo nic się na to nie poradzi?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trochę trzeba być zdesperowanym, aby takie rzeczy robić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, widocznie nikt nie wytłumaczył wcześniej temu biedakowi jakimi prawami rządzi się współczesna demokracja.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Złota Zmiana sie rozkręca, to fakt, ale faceta chyba za bardzo poniosło
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
jakimi prawami rządzi się współczesna demokracja. Sponsorowane badania naukowe i sponsorowane fakty medialne? Generowanie potrzeb zwiększających produkcję/zysk kluczowych sektorów?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Dobrze, że w Ostrzycach dostałam wspaniałą radę, od najwyższy Autorytet, czym zastąpić masło w kawie. Nie zdradzę tej tajemnicy, bo i z tym będzie krucho.
Ale to żadna tajemnica, lepiej wiedzieć czym zastąpić kawę w nadmiarze. Mowa była o tym, jak i czy poradzimy sobie z brakiem i wzrostem cen naszych optymalnych artykułów żywieniowych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to przepraszam ze nie o tym
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to żadna tajemnica, lepiej wiedzieć czym zastąpić kawę w nadmiarze. Mowa była o tym, jak i czy poradzimy sobie z brakiem i wzrostem cen naszych optymalnych artykułów żywieniowych. Zależy ilu promujących i na jaką skalę.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Piwa nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Piwa nie ma? Kto wie, to zamierzchłe przymiarki, teraz mamy 2017 rok.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
I to jest powód do radości!
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Piwa nie ma? Kto wie, to zamierzchłe przymiarki, teraz mamy 2017 rok. Niedobra zmiana Taka niepolska jakaś
|
|
|
|
|
|
|
|