Jarek
Go
|
Kobiety tak mają, ale nie wszystkie
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ja tez bez śmiania sobie nie wyobrażam. A ja nie muszę sobie wyobrażać życia bez "dobrej zmiany" wystarczy że przywołam z pamięci " aby było to co było" i czuję że wieje wiatr zmiany (dobrej? / złej? - niepotrzebne skreślić )
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
wolałbyś mieszkać w nowo powstającym mieście na Syberii, czy w Chicago? Bardziej pislam alpejski mi by pasował... Ale z drugiej strony, jak żyć bez "dobrej zmiany"! Nie polecam. Bida tutaj, a ludziska tylko wojować chcą
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja nie muszę sobie wyobrażać życia bez "dobrej zmiany" wystarczy że przywołam z pamięci " aby było to co było" i czuję że wieje wiatr zmiany (dobrej? / złej? - niepotrzebne skreślić ) Właśnie Dobra Zmiana realizuje powrót do tego co było, czyli do PRLa+.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
WÓD? A gzie to?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A gdzieś w Badenii.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A gdzieś w Badenii. Gratulacje Wiedzą kogo zapraszają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niestety, ale odmawiam, bo tylko do Reni i do Grażyny wybieram się w przyszłym roku, jeśli wszystko będzie ok. I to pod warunkiem, że mnie Ania puści - naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czuję się zaszczycona...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ cała przyjemność po mojej stronie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale gdzie tam takiej Badenii do Ciechocinka i jeszcze autobahny chcą płatne wprowadzić - nie warto.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ponoć w Ciechocinku już nie będzie więcej spotkań, tylko gdzieś indziej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to ciekawe gdzie... w Ostrzycach też nie będą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to ja nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapraszają nas właściciele Ośrodka na przyszły rok, ale organizacyjnie oni nas zawiedli na dwóch ostatnich spotkaniach. Inaczej się umawialiśmy a inaczej było...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Okolice Łodzi są wyobrażalnie nie za daleko.
|
|
|
|
|
|
|
|