|
Blackend
|
Może tak być, bo jak Śląsk sprzedadzą...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A może gdzieś bliżej Lublina, bardziej ku kresom, może nad rzeką Godulanką?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
może nad rzeką Godulanką?
Przepraszam, prawidłowo: Gdolanka
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Może tak być, bo jak Śląsk sprzedadzą... Pewnie wiesz gdzie był trójstyk zaborów, ciekawe czy w Polsce wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A po co sprzedawać, jak Cejrowski za darmo rozdaje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może tak być, bo jak Śląsk sprzedadzą... Pewnie wiesz gdzie był trójstyk zaborów, ciekawe czy w Polsce wiedzą. Jak poczytają to wiedzą, ale o Śląsku i jego specyfice nic nie wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja nie muszę sobie wyobrażać życia bez "dobrej zmiany" wystarczy że przywołam z pamięci " aby było to co było" i czuję że wieje wiatr zmiany (dobrej? / złej? - niepotrzebne skreślić ) Właśnie Dobra Zmiana realizuje powrót do tego co było, czyli do PRLa+. Dokładnie tak. Ludziska tego bardzo chcą, tylko nie wiedzą że chcą. Wtedy mieli problem mieć co mają, a teraz chcą mieć to co było. Identycznie jest z niektórymi optymalnymi, co się cieszyli że wyzdrowieli, a teraz tęsknią za swoimi chorobami, i nie potrafią się zdrowiem i życiem cieszyć, tylko szukają (lęki) nowych zagrożeń. Albo nawracają innych żeby dzielić razem smutne życie. Stado.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A gdzieś w Badenii. Gratulacje Wiedzą kogo zapraszają. Również gratulacje dla tych co zaprosili, bo widocznie coś chcą się dowiedzieć
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niestety, ale odmawiam, bo tylko do Reni i do Grażyny wybieram się w przyszłym roku, jeśli wszystko będzie ok. I to pod warunkiem, że mnie Ania puści - naturalnie. A szkoda. Bo uważam że to taka powtarzalna formuła No chyba że to tylko cel towarzyski, to rozumiem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapraszają nas właściciele Ośrodka na przyszły rok, ale organizacyjnie oni nas zawiedli na dwóch ostatnich spotkaniach. Inaczej się umawialiśmy a inaczej było...
A komu nie pasowało oprócz Reni?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
może nad rzeką Godulanką?
Przepraszam, prawidłowo: Gdolanka Teraz znalazłem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Okolice Łodzi są wyobrażalnie nie za daleko. Mnie to rybka, byle wzdłuż A1. A tutaj darmo i ile firma dała
|
|
|
|
|
|
|
|