Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
może nad rzeką Godulanką?
Przepraszam, prawidłowo: Gdolanka Teraz znalazłem. I co?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może tak być, bo jak Śląsk sprzedadzą... Pewnie wiesz gdzie był trójstyk zaborów, ciekawe czy w Polsce wiedzą. Jak poczytają to wiedzą, ale o Śląsku i jego specyfice nic nie wiedzą. Samo sie rozumie. Przynajmniej wiedzą ze oktoberfest to fajna tradycja.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
może nad rzeką Godulanką?
Przepraszam, prawidłowo: Gdolanka Teraz znalazłem. I co? Nic Zosiu, takie pierdu, pierdu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie to rybka, byle wzdłuż A1. Do Badenii można w te i wewte za niecałe 100zeta od łebka polecieć. No ale skoro impreza odwołana, to co ja tam będę się bujał. Zaraz możemy to naprawić, są chętni???
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Są, ale żona mnie nie puści.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie tak. Ludziska tego bardzo chcą, tylko nie wiedzą że chcą. Wtedy mieli problem mieć co mają, a teraz chcą mieć to co było. Identycznie jest z niektórymi optymalnymi, co się cieszyli że wyzdrowieli, a teraz tęsknią za swoimi chorobami, i nie potrafią się zdrowiem i życiem cieszyć, tylko szukają (lęki) nowych zagrożeń. Albo nawracają innych żeby dzielić razem smutne życie. Stado. Za darmochę Służba Zdrowia, to się należy, ale już obowiązkowo szczepionki brać aby nie chorować, to już nie. No sorry ale takiego tupetu, to ludzie nawet za PRla nie mieli jak jest teraz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Są, ale żona mnie nie puści. A to co innego.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dziwne że DOBRA ZMIANA nie wie jeszcze przez kogo Byle dymić i dalej chorować na sprawiedliwość
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale o to własnie chodzi,ze tamci tak zakręcili, że nawet "dobra zmiana" nie potrafi odkręcić
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Oj, Jareczku, w głowie się zmienia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Byle nie stagnacja, bo nudy jak w portkach u dziadka
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
No jasne. Ruch to objaw życia. No chyba, że dziadek nie żyje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego trzeba ostatnie podrygi wykorzystać
|