RafałS
|
Kilka dni temu u portugalczyka stało chwilowo - 4,99. Trzy dni później wylądowało w stowarzyszeniu polskich przedsiębiorców, opatrzone dumnym "okazja" - 5,99. Dzień Dobry!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy orze jak może, a gdzieś czytałem, że niektórzy cztery dają w cenie trzech... Ale którzy niektórzy i gdzie to wyczytałem, niestety nie pamiętam, bo takie informacje natychmiast wywalam z synaps.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Każdy orze jak może... Nieprawda, poza przypadkami w Irlandii nie szłyszałem żeby gdzieś wyorywano masło.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bzdura, na rynku nie ma żadnych spisków, jest tylko interes.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Jak to nie ma spisków, kiedy są? Krowy dogadały się, żeby podwyższyć im ceny skupu za mleko o 30 gr na litrze. Słyszałem to z ust najsłynniejszego grzybiarza wśród polityków.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale i tak spuściły z tonu, bo najpierw chciały przelicznik litr mleka = litr oleju napędowego, bo Unia dała dopłaty, więc to zrozumiałe...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A! "Brednią jest nazywanie murzyna Polakiem". - zapomniałem zacytować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie oceniam ludzi po wyglądzie (przynajmniej staram się), ale po czynach (jeśli wśród islamistów częściej jest stosowana przemoc, nie chcą pracować, to sorry...po co oni przyjeżdżają? - nie licząc Syryjczyków). Tacy, którzy potrafią, chociażby wykazali dobre chęci, że chcą się dostosować do panujących w Europie zwyczajów, to nic nie mam przeciwko. Mimo wszystko bym się nie ucieszyła, jakby mi córka powiedziała, że chce wyjść za mąż na Murzyna... I co teraz? Lincz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, bo to "splamienie rasy Panów, gorsze od murzyństwa."
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A! "Brednią jest nazywanie murzyna Polakiem". - zapomniałem zacytować... I o to im chodzi, żeby ludzie się na takie słówka oburzali... Po to z tym wyskakują, jeszcze przerysowują... Aby się ludziska tym gorszyły i podniecały...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli jesteś za tym, aby Polska była dla brudasów! I dla tych islamskich bandytów! Wielu się zawiodło w tym momencie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem za a nawet przeciw...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja nie oceniam ludzi po wyglądzie (przynajmniej staram się), ale po czynach (jeśli wśród islamistów częściej jest stosowana przemoc, nie chcą pracować, to sorry...po co oni przyjeżdżają? - nie licząc Syryjczyków). Tacy, którzy potrafią, chociażby wykazali dobre chęci, że chcą się dostosować do panujących w Europie zwyczajów, to nic nie mam przeciwko. Mimo wszystko bym się nie ucieszyła, jakby mi córka powiedziała, że chce wyjść za mąż na Murzyna... I co teraz? Lincz? Uważaj, bo bardzo dobrze potrafią sprzedawać warzywa, i są bardo pracowici.
|
|
|
|
|
|
|
|