|
Blackend
|
Na razie pięć set starcza, ale w końcu smak przyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre?
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Na razie pięć set starcza, ale w końcu smak przyjdzie. Cztery lata wystarczy w zupełności,aby spożywanie "weszło w krew" dodatkowej rzeszy mas (nie)pracujących. I wybory przyjdą, a pić się chce... I to jest pokaźna, i znacząca grupa elektoratu, co -często gęsto- po raz pierwszy ruszy do urn. Reszta jak zawsze będzie się "szermierzyć". Ale podbić stawkę można, czemu nie, tym bardziej że jak piszesz( a czemu miałbym Ci nie wierzyć) rząd ma.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech. W praktyce istnieje wiele wszechświatów, w których nie masz ograniczeń poznawczych
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech. W praktyce istnieje wiele wszechświatów, w których nie masz ograniczeń poznawczych Cieszy mnie niezmiernie, że doświadczyłeś tych wszechświatów w praktyce. Pozazdrościć tej wiedzy. Jesteś szczęśliwcem bez ograniczeń poznawczych. Wybraniec, szkoda, że mi nie było dane.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jeśli naukowcy CERN tak orzekną to będzie święte, potwierdzam.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ta...jak oni wiedzą tyle co ja, czyli guzik. Tyle, że ja wiem, że nie wiem, a oni nie wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A na geny nie da się zrzucić tej zawiłej materii?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...na Tuska...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zastanawiam się skąd tak gorące uczucia do polityków, przecież oni powinni być kompletnie obojętni, ale widocznie się nie da tak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie da się... Tusk zasługuje na uczucia... adekwatne do "zasług"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że to jest tylko zdjęcie, a to jest taki zbereźny film... Zmienię go...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale się niektórzy uczepili tego biedaka, jak ... Ale rozumiem, sukces rodaka powoduje frustrację u niektórych genów, więc trzeba zatopić, jak islamskiego terrorystę w morzu śródziemnym. Jakby co, to nie chciało mi się wcisnąć dużych liter na początku nazwy własnej.
|
|
|
|
|
|
|
|