Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2047382 razy)
|
renia
|
Takie niewiniątko oczerniają...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie dlatego, że on tylko antypolskie słowa wymawia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, tylko o PiS i "dobrej zmianie" się wypowiada ostatnio.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak cała totalna opozycja...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Patrioci tak mają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej inaczej tacy się nazywają... Nie wiem za co by można było Tuska szanować...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po owocach się poznaje...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Patriotyzm w tych czasach, to czysty anachronizm. I nie ma się co bulwersować. " Drzymała" spod Pałacu Kultury wiosny nie czyni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po owocach się poznaje... Amon.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Markiz.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech. W praktyce istnieje wiele wszechświatów, w których nie masz ograniczeń poznawczych Cieszy mnie niezmiernie, że doświadczyłeś tych wszechświatów w praktyce. Pozazdrościć tej wiedzy. Jesteś szczęśliwcem bez ograniczeń poznawczych. Wybraniec, szkoda, że mi nie było dane. Co ja zrobię. Takie geny
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech. W praktyce istnieje wiele wszechświatów, w których nie masz ograniczeń poznawczych Cieszy mnie niezmiernie, że doświadczyłeś tych wszechświatów w praktyce. Pozazdrościć tej wiedzy. Jesteś szczęśliwcem bez ograniczeń poznawczych. Wybraniec, szkoda, że mi nie było dane. Co ja zrobię. Takie geny A czy policzyłeś już te inne wszechświaty? Czy doświadczasz bilokacji czy też jeszcze nie? A te geny, które czynią Cię wybrańcem to uruchamiasz, kiedy wyruszasz w tamtą stronę czy też zawiadują twoim jestestwem na codzień? Zareklamuj tutaj miejsca kosmosu godne dla budowy Optylandii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech. W praktyce istnieje wiele wszechświatów, w których nie masz ograniczeń poznawczych Cieszy mnie niezmiernie, że doświadczyłeś tych wszechświatów w praktyce. Pozazdrościć tej wiedzy. Jesteś szczęśliwcem bez ograniczeń poznawczych. Wybraniec, szkoda, że mi nie było dane. Co ja zrobię. Takie geny
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To tylko prawo przyciągania. Wszechświat to jeden wielki organizm. Teoria strun - mówi to panu coś, panie madre? Trochę, niewiele, prawie wcale, a nawet nic. Ale jak już zmieni się z teorii w wiedzę to zapoznam się z tymi "strunami". A kto to wymyślił, abym zaczął od czegoś pewnego? Wszechświat wydaje się być taki duuuuuuży. Nawet nie ma zgodności co do ilości tych wszechświatów. Nie ogarniam, mam ograniczenia poznawcze. Ci zrobić ? Taki pech. W praktyce istnieje wiele wszechświatów, w których nie masz ograniczeń poznawczych Cieszy mnie niezmiernie, że doświadczyłeś tych wszechświatów w praktyce. Pozazdrościć tej wiedzy. Jesteś szczęśliwcem bez ograniczeń poznawczych. Wybraniec, szkoda, że mi nie było dane. Co ja zrobię. Takie geny : "Też bym chciał". Ale nie przed pracą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|