|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rysiek Petru wyleciał z partii, bo zamiast zmolestować wszystkie trzy, to dał radę tylko z jedną....i musiał odejść.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie, do tego każdy szanujący się mąż stanu, to tylko z Polską może, a nie z jaką konkretną kobietą, bo wtedy staje się nieatrakcyjny dla wyborczyń i nie tylko... Rysiek może przechodzi kryzys wieku średniego i tylko na jedną namiętność sił starcza!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z lodem to ja mogę co najwyżej whiskey się napić, ale żeby zaraz się w niej kąpać?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chłopina się od morfiny uzależnił, powinni mu tego zakazać. Albo przynajmniej sowicie opodatkować...
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to chyba tak z przymrużeniem oka...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ale to chyba tak z przymrużeniem oka... Operacja zdaje się prawdziwa.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reszta ma poweselać ból jaki autor znosi z trudem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale o co chodziło z tym patrzeniem w lewe oko urzędnikowi? Chyba nie czytałam dokładnie...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ale o co chodziło z tym patrzeniem w lewe oko urzędnikowi? Chyba nie czytałam dokładnie... Poprawia spolegliowość urzędników wg parapsychologii? Jak i w innych relacjach ma być ta metoda pomocna?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej poprawia spolegliwość urzędników dobra łapówka.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale o co chodziło z tym patrzeniem w lewe oko urzędnikowi? Chyba nie czytałam dokładnie... Poprawia spolegliowość urzędników wg parapsychologii? Jak i w innych relacjach ma być ta metoda pomocna? Takie zapewne niesłuszne mam skojarzenie tego oczka z awatarem Ukko. Może chodzi o to ????
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Olaboga, co to będzie? Zaraza nadejdzie z północy? We wojsku to się mówiło, że: jak żołnierz mówi: TAK, to znaczy, że: TAK, jak żołnierz mówi: NIE, to znaczy, że: NIE, jak żołnierz mówi: BYĆ MOŻE, to znaczy że: DUPA nie żołnierz, a jak kobieta mówi: NIE to znaczy, że: BYĆ MOŻE, jak kobieta mówi: BYĆ MOŻE, to znaczy, że: TAK, jak kobieta mówi: TAK, to znaczy, że: K***A. I co począć, mus będzie iść do notariusza https://dorzeczy.pl/swiat/50935/Szwecja-wprowadza-pozwolenie-na-seks-Takze-dla-malzenstw.html
|
|
|
|
|
|
|
|