|
|
|
|
|
renia
|
I spełnić...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I spełnić... No właśnie kłopot ze spamiętaniem ma co i komu... Dlatego się nie spełnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet za maturę jadą się pomodlić! Chyba w czwartek, ale Krzysiek nie wie, bo od tygodnia przedmaturalnie "strajkuje", aby modły nie były konieczne...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tabletki "klozet" - wiadomo!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla mnie to jest "rarytas" niedościgniony... Nawet nie mam ochoty na posmakowanie jaj strusich... Blisko nas (12 km) jest hodowla strusi i restauracja. Ja tam dość dawno temu byłam, ale z dziećmi tylko popatrzeć na strusie... http://strusie-kniewo.com/restauracja/
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z tego "dobrobytu", to świadomość konsumencka wzrasta i średnia długość życia maleje od dwóch lat po miesiącu rocznie! A wszystko dzięki pięciu setom+.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, zamiast dawać ludziom 500+ "na chlanie", mogliby dawać porządne zasiłki - taki kindergeld. Albo sprzedać resztę majątku za grosze i spokój by był. Mafie vatowskie bardziej potrzebują kasy niż dzieci... To zrzędzenie na PiS jest okropne. Dzień w dzień we wszystkich wątkach, tylko PiSkanie i złorzeczenie Polsce i Polakom... Mamy być parobkami Unii i ich chwalić. Oni nam za to dają gorszej jakości (o gorszym składzie, bardziej zatrutą chemią i napromieniowaną) żywność w marketach, ale "Polacy nic się nie stało"... Sklepy w Polsce mają być otwarte w niedzielę, żeby Lidle i inne "sridle" zarabiały na nas.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nikt nie obiecywał, że wstawanie z kolan nie będzie bolało.
|
|
|
|
|
|
|
|