renia
|
OK... Tylko "Tomuś nie piskaj"... Chociaz "wolność Tomku w swoim domku"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, nie, jak już trzeba będzie to ja odejdę. Temat "opluwania" rządu i pierwszosortowców ze mną nie współgra... Wolę weselsze tematy. Nie jestem frustratem(ką), abym musiała na Forum jad wylewać pod pozorem zabawy...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Właśnie, zamiast dawać ludziom 500+ "na chlanie", mogliby dawać porządne zasiłki - taki kindergeld. Albo sprzedać resztę majątku za grosze i spokój by był. Mafie vatowskie bardziej potrzebują kasy niż dzieci... To zrzędzenie na PiS jest okropne. Dzień w dzień we wszystkich wątkach, tylko PiSkanie i złorzeczenie Polsce i Polakom... Mamy być parobkami Unii i ich chwalić. Oni nam za to dają gorszej jakości (o gorszym składzie, bardziej zatrutą chemią i napromieniowaną) żywność w marketach, ale "Polacy nic się nie stało"... Sklepy w Polsce mają być otwarte w niedzielę, żeby Lidle i inne "sridle" zarabiały na nas. Faajnny ten "Prima Aprilis".
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepszy żart prima aprilisowy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to prima aprilis raczej.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dostałes SMS z cynkiem , że to ściema aprilisowa?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie, nie, jak już trzeba będzie to ja odejdę. Temat "opluwania" rządu i pierwszosortowców ze mną nie współgra... Wolę weselsze tematy. Nie jestem frustratem(ką), abym musiała na Forum jad wylewać pod pozorem zabawy... Co to kogo obchodzi co ty wolisz. Ja z tobą nie piszę a i tak piskasz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jak? Pomogło to Tobie? "Uderz w stół i frustrat się odezwie"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I jak? Pomogło to Tobie? "Uderz w stół i frustrat się odezwie"... Rozumiem. Frustrat uzależniony od forum który resztę życia spędzić musi przed komputerem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jak? Pomogło to Tobie? "Uderz w stół i frustrat się odezwie"... Rozumiem. Frustrat uzależniony od forum który resztę życia spędzić musi przed komputerem. Frustrat, to jest ktoś, kto innych zaczepia, wylewa na niego swoje życiowe żale, obwinia go za swoje nieszczęśliwe życie (osoba szczęśliwa nie stara się innym robić na złość), aby się dowartościować i poczuć z tego powodu satysfakcję Jakiś prywaciarz Tobie mało za pracę zapłacił, a mnie za to obwiniasz... A poza tym, to ja nic nie muszę, robię co lubię, na nikogo nie "napadam" i nikomu nic nie jestem dłużna...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I jak? Pomogło to Tobie? "Uderz w stół i frustrat się odezwie"... Rozumiem. Frustrat uzależniony od forum który resztę życia spędzić musi przed komputerem. Frustrat, to jest ktoś, kto innych zaczepia, wylewa na niego swoje życiowe żale, obwinia go za swoje nieszczęśliwe życie (osoba szczęśliwa nie stara się innym robić na złość), aby się dowartościować i poczuć z tego powodu satysfakcję Jakiś prywaciarz Tobie mało za pracę zapłacił, a mnie za to obwiniasz... A poza tym, to ja nic nie muszę, robię co lubię, na nikogo nie "napadam" i nikomu nic nie jestem dłużna... Bo ty jesteś po prostu "boska"
|
|
|
|
|
|
|
|
|