admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Czyste geny, bez żadnych modyfikacji!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zastanawiające jak dużo więźniów obozów koncentracyjnych dożywa 100 lat. Wygląda na to, że dobrobyt szybciej zabija niż niedostatki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ludzie dorastali na wsiach przy krowie , byli tak silni, ze nawet ciężkie obozy racy przeżywali, a potem jeszcze długo w zdrowiu żyli Porównując dzisiejszego pacjenta , można tylko stwierdzić- anomal...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niepoważni jesteście. Sprawdźcie może jakieś liczby przeżywalności w danych warunkach. Garść ocalałych to tylko grupa, która dzięki tej perspektywie obrała swoją ścieżkę w dalszym chaosie, ale już nie warunkach obozowych. Na temat samych warunków obozowych i czy były jednakowe dla zamęczonych i ocalałych też pewnie można co nieco wytypować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Obowiązuje ta sama zasada jak w technice Jak auto zrobione na porządnych częściach jest nie do zajechania
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to bierem Tesla i zobaczym po ilu zajechać...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Obowiązuje ta sama zasada jak w technice Jak auto zrobione na porządnych częściach jest nie do zajechania
Co ci po częściach gdy w dystrybutorze za 5,99 będzie pusto?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lo matko jak ty komplikujesz - paliwo jest - wyjdzie z tego założenia a nie znowu jakby, gdyby...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Zastanawiające jak dużo więźniów obozów koncentracyjnych dożywa 100 lat. Wygląda na to, że dobrobyt szybciej zabija niż niedostatki. Bo szczaw i ulęgałki nie są takie złe!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najgorzej jak zaczynają mieszać, widzę co się w koło mnie dzieje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co ci po częściach gdy w dystrybutorze za 5,99 będzie pusto? U nas już jest po 6.10zł, a straszą że po 7 będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No po mniemicku musi być - 1, 75 tutaj łatwo obliczyć ile będzie kosztowac
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Lo matko jak ty komplikujesz - paliwo jest - wyjdzie z tego założenia a nie znowu jakby, gdyby...
Ja komplikuję?! A kto kartkował dystrybutory u o'majtka?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zastanawiające jak dużo więźniów obozów koncentracyjnych dożywa 100 lat. Wygląda na to, że dobrobyt szybciej zabija niż niedostatki. Bo szczaw i ulęgałki nie są takie złe! 1. Większość nie dożyła. 2. Pozostali obecnie z natury rzeczy pozostali wiekowi. A teraz khmm khmm... Z całym szacunkiem, ale co wiadomo na temat żywienia i warunków bytowych grupy w okresie po obozowym do dziś?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja komplikuję?! A kto kartkował dystrybutory u o'majtka? A teraz obajtka wina bo paliwo w górę...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A teraz obajtka wina bo paliwo w górę...
Pisałem przed wyborami. A była szansa na 3 zł/litr...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale musi być po niemiecku
|