Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2046512 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
A to zrobili "bez pozwolenia": https://www.youtube.com/watch?v=vrgj-f_rttI - ale zaraz się z emisji wycofali, bo im prawnicy podpowiedzieli, że "pazerny Kwaśniewski od zupy kapuścianej może ich za to do sądu podać" Jak sobie przypominam te czasy z przełomu wieków, to gdybym był wrażliwszy, pewnie torsji bym dostał, ale ponieważ mam grubą skórę, to "tam, gdzie pan może pana majstra...." I jak to bolało niektórych, że się żywcem nie dałem pokroić dla "idei" Teraz w pupki wezmą ketobliźniaki - już niedługo były IŻiŻ się za nich weźmie, bo jakże tak propagować tłuste żywienie bezkarnie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znajoma poprosiła mnie abym wstawiła ten film z rolnikiem, który produkuje zdrową żywność. Cytuje nawet zdania z książek dra Kwaśniewskiego. Urzędy i różne instytucje utrudniają mu pracę jak się da... https://www.youtube.com/watch?v=26EHmn2k3lU
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zal tyłek sciska, jak sie widzi upadek rolnictwa, i "rozumu chłopskiego" Mało juz takich ostało jak ten rolnik. Lubie kupowac bezposrednio od takich dobrodzieji..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie mam pewności, ale chyba ten pan wystąpi w pl1tv, bo warto! Tak powinien wyglądać "fit55", choć to nie fit, tylko na bogato!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Powinny stać tam kolejki rolników, aby się nauczyć, że można inaczej zorganizować produkcję rolną! Ale kogo to interesuje!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrobyt, Byle było czym kichy zapychac, chwalic ze dobre, stac mnie ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mam pewności, ale chyba ten pan wystąpi w pl1tv, bo warto! Tak powinien wyglądać "fit55", choć to nie fit, tylko na bogato! Fajnie by było, gdyby wystąpił. Ma Wiedzę teoretyczną i praktyczną...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie. Jest się od kogo uczyć!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Prawda...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znajomy płacił z rok temu 600 frankow za przekroczenie 35km /h Może podnieśli ceny
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo trzeba jeździć zgodnie z przepisami, a nie piratować na drodze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I nie kupować sportowego auta w jego przypadku
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
https://www.youtube.com/live/fgozeJ-5WhI?si=eCdiL1SVs5Y0izVS&t=291Ciężko rozkminić jak on właściwie je nie będąc przy nim. Jeżeli bez mięsa, to pewnie je sery, czyli super. Ta rybka raz w tygodniu, drogo ale też ok. Szklanka soku, jeżeli nie więcej, to też szkody nie uczyni. Wygląda to na Dietę Japońską Doktora w polskim wydaniu. No i ruch, to jest mega ważne. Ale tak poza tym, znam młodszych już z typowym otępieniem starczym i pampersami między nogami, a tu proszę 7 km dziennie bez laski czy balkonika. Domagalikowa zresztą też super.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Człowiek starej daty o innch wartosciach, niz te ktore dzis widzimy w super marketach Za dzieciaka nie miał stycznosci ze sztucznym zarciem, i spozywaniem cukrow na taka skale jak dzis - oprocz oranzady w proszku, ktora była dostepna dopiero w moich czasach Na innym materiale sie organizm wybudował, a ze facet lubi dbac o siebie na ile potrafi, chwali sie. Reklamy na takich nie działaja, instynkt przetrwania na zasadach "rozumu chłopskiego rowwiniety" W Polsce, tylko w samym Mazowiekim zyje ponad 500 stulatkow. Nie sadze zeby młode pololenie korzystajace z doborbytu marketowego, bedzie sobie beztrosko dozywało tak długo. Chyba ze w reklamach... Dzis cukrzyca u 15 - latkow staje sie powoli norma społeczna, i nie dziwi nikogo, oprocz takich, ktorzy dziadzieja, i widza wszystko w czarnch kolorach.,..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ile jest osób z '30 rocznika, którzy jeszcze żyją i są w takiej kondycji?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W samej Warszawie 400 osób... W jakiej sa kondycji, tego nie wiem ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Stulatkow 407
|