Jarek
Go
|
https://youtu.be/9XuP3uSgy3s?si=SQNu_jPFcikH88tG Totalna kopromitacja niemiec za sprawa ministra gospodarki - kiedys autora ksiazek dla dzieci lol: Chinczycy zawiesli rozmowy w sprawach gospodarczych, poniewaz nie da sie z nim dogadac Wiedza ze był autorem ksiazek dla dzieci i wychodza z załozenia, ze tak dostrzega swiat Ten niemiecki patol nie wie ile bilion ma zer , a jego poziom to Biedron, Zukowska, momentami potrafi kłamac jak Tusk - czyli hipokryta z najwyzej połki Wrzucam ten link, bo przeciez interes niemiecki, to nasz interes, jakby nie było, jestesmy sojusznikiem nr1 w sprawach gospodarczych
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ło matko! Niemcy na złość Polkom duszą swoją gospodarkę!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szwab zawsze zlosliwy, nawet tonac pociagnie na dno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to wina tego co podaje tonącemu "pomocną dłoń" zamiast się tylko przyglądać jak tonący tonie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ło matko! Niemcy na złość Polkom duszą swoją gospodarkę! Z tego co mowi prezydent Chin, na niemiecki idotyzm gospodarczy obecnie nie ma lekarstwa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Już raz ratowali nas, maskami i szczepionkami Jesteśmy wdzięczni że tyle żyć nam uratowali...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I jak zwykle zadaniowcom w postaci Szumowskiego i Niedzielskiego nikt zarzutów nie postawił, a tyle szkód narobili.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Rebe" braun (norymberga 2.0 ) już prawie ujął pierwszego więc do drugiego może też się zbliży . No ale chyba będzie miał przerwę w europarlamentach teraz...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I jak zwykle zadaniowcom w postaci Szumowskiego i Niedzielskiego nikt zarzutów nie postawił, a tyle szkód narobili. Najwyraźniej ochronę farma dała...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I jak zwykle zadaniowcom w postaci Szumowskiego i Niedzielskiego nikt zarzutów nie postawił, a tyle szkód narobili. Jak zwykle pomysłodawcom von der Leyen też nikt zarzutow nie pistaeil nawet zamawiajac kolejna partie szczepjonek za 35 milardiw po pandemi Szumowski wymyślił pandemie i wyszczepil cala Europę Jasne
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nigdzie nie napisałem, że Szumowski wymyślił pandemię.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Rebe" braun (norymberga 2.0 ) już prawie ujął pierwszego więc do drugiego może też się zbliży . No ale chyba będzie miał przerwę w europarlamentach teraz... Może zrobi kolejne show, bo teraz jako europarlamentarzysta będzie miał dostęp do europejskich mediów.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
najlepiej jakby spolił te stodołe bez uzycia gasnicy
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nigdzie nie napisałem, że Szumowski wymyślił pandemię. Sory, zle sie wyraziłem, nie doczytałem jak nalezy. Działał wedlug wytycznych niemieckiej unii z von der leyen na czele. Wszystkie rzady unii były podporzadkowane niemieckiemu rezmimowi snitarnego, w kazdym rzadzie byli specjalnie wyznaczeni ludzi do propagowania covida- u nas był Grzeskowiak. Mam obawy, bo on jest znowu na odpowiednim stołku tym razem w rzadzie Tuska - przeciez pisowca by nie zatrudił ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie zapomnę jak ten drugi szkodnik Horban straszył "stadionów zabraknie".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A po sądach ciągają tych, co gadali, że "pandemia" to ściema.
|
|
|
|
|
|
|
|