Jarek
Go
|
Trump grał ostro na rozwałkę Unii, pamiętam jak zachęcał Brytoli do wyjścia z Europy. Świetnie , byle sie udał koniec Unii niemieckiej
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Oj tam zbliżenie! Jak zbliżenie to kto kogo? Oni chcą z powrotem do komunii.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo -Donald obouszny..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oj tam zbliżenie! Jak zbliżenie to kto kogo? Oni chcą z powrotem do komunii. Mają atom, złoża ropy, city i język obowiązujący w kontaktach biznesowych na całym świecie, a jednak.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo -Donald obouszny.. Ale Trump stwierdził, że o jednego za dużo.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo -Donald obouszny.. Ale Trump stwierdził, że o jednego za dużo. Dla polek/polaków może być donald mniejszy żeby się czuli mocarstwowo bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ja nie jestem lewakiem, żeby w takie dyrdymały wierzyć Tak samo w wspólnego zetona nie wierzę , bo akurat wiem że staną się ludzie biedniejsi, ale z lewackich linków będziemy bogatsi
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo -Donald obouszny.. Ale Trump stwierdził, że o jednego za dużo. No właśnie, czego tam ten kundel jeszcze szuka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ja nie jestem lewakiem, żeby w takie dyrdymały wierzyć Tak samo w wspólnego zetona nie wierzę , bo akurat wiem że staną się ludzie biedniejsi, ale z lewackich linków będziemy bogatsi
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko Glapior złoto kupuje, dla dobra Polek i Polaków, aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ja nie jestem lewakiem, żeby w takie dyrdymały wierzyć Tak samo w wspólnego zetona nie wierzę , bo akurat wiem że staną się ludzie biedniejsi, ale z lewackich linków będziemy bogatsi Drukują wszystkie banki centralne, bo od tego są aby pilnować inflacji. Nawet tego nie kryją, to jest ich oficjalne zadanie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Komunizm musi być...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak, byle po hamerykańsku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii... Dwa sektory gospodarcze w starciu włsnego finasowamia Gospodarka indi stała sie karta przetargowa Anogle nie muszą głupich niemcow słuchać co mają robić Gospodarczo mogą już jutro Niemców upokrzyc Można powiedzieć że Angole maj Chiny w ręku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak słyszę że Anglia żałuję wyjścia z Unii to pytam , kto jest tworca tej ideologicznej propagandy Ręce opadają od tych lewackich linków...
|
|
|
|
|
|
|
|