Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2045954 razy)
|
|
|
Jarek
Go
|
Spoko Glapior złoto kupuje, dla dobra Polek i Polaków, aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej. Byłby wzrost, a bedzie cios, ta gnida tusowska przepieprzy talary na wiatraki simensowskie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Spoko, jak wprowadzą euro, to każdy Polka i każda Polak będzie płacił 1, a nie aż 4,30!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moze wstepne referendum na forum, kto jest za przyjeciem euro ?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
A kogo to interesuje? Czy Polską rządzą polskie, czy unijne komuchy to obojętne przecież.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie o to chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ja nie jestem lewakiem, żeby w takie dyrdymały wierzyć Tak samo w wspólnego zetona nie wierzę , bo akurat wiem że staną się ludzie biedniejsi, ale z lewackich linków będziemy bogatsi Drukują wszystkie banki centralne, bo od tego są aby pilnować inflacji. Nawet tego nie kryją, to jest ich oficjalne zadanie. inflacja to pikus w tym wszystkich Ruletka stopami procetowymi, pobzudzania aktywow, zmniejszania ich, mrozenie gospodarki, wywoływanie sztucznych kryzysow , zakup, odkup, pandemia . Na koniec wychodz prosty rachunek, to co ludzie wypracowali i chca z tego korzystac, zaczynaja wdrazac nowy problem, a teraz musicie tak robic, tamto było szkodliwe...Nie ma konca ten matrix
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
no tak- jak w filmie amerolskim tak było , to tak własnie jest ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W taki razie polecam polski film "Miś" i inne Stanisława Bareji.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W taki razie polecam polski film "Miś" i inne Stanisława Bareji. no u nas w pracy jest podobnie jak u bareji Mam 23 upomnienia pisemne za wchodzenie i wychodzenie na hale przez szeroka otwarta brame. Mam wchodzic drzwiami obok, zeby mnie cos nie najechało
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kogo to interesuje? Czy Polską rządzą polskie, czy unijne komuchy to obojętne przecież. Polski rząd i unijna mafia, to jest jedna "drużyna"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No bo o to właśnie chodzi. I teraz zależy, gdzie się jest - czy na szczycie tej piramidy, czy na dole. Dlatego bardzo polecam film z Eddie Murphym "nieoczekiwana zamiana miejsc" i patrzeć nie jak na komedię, tylko na opisanie rzeczywistości tzn. wszystko zależy od tego, gdzie się siedzi. Czym się jest wyżej, tym boleśniejszy jest upadek...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To fakt, ten rząd robi wszystko dla dobra obywateli..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze robią. To jest dla "dobra" obywateli i kasy państwa... Jesli teraz przedstawiciel wsciekłego rzadu mowi, ze paka fajek nie bedzie kosztowac 30zł w 2027, to własnie dowiedzielismy prawdziwa cene Ale jak sie wprowadzi euro, to taniej wyjdzie bo tylko 7e... Pamietam jak pracowałem w Berlinie, paliłem marlborasy za 3, 50 DM paka, za godzine pracy mogłem kupic 6 paczek, dzis na godzine musieliby prawie 50 euro płacic, porownujac z tamtymi czasami. Czyli miska ryzu w pespektywie 20 lat całkiem mozliwa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czym się jest wyżej, tym boleśniejszy jest upadek... Wiadomo, prawo powszechnego ciążenia w każdym przypadku działa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|