marian05
Go
|
Tak , jak zwykle bawie w Kolobrzegu Pozdrawiam serdecznie - (ostatnio podobno nalezy pozdrawiac cieplutko - ale ja jestem "obcokrajowcem")
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Na pwno przyjade na otwarcie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak , jak zwykle bawie w Kolobrzegu Pozdrawiam serdecznie - (ostatnio podobno nalezy pozdrawiac cieplutko - ale ja jestem "obcokrajowcem")
Czyli, wracając nie będziesz przejeżdżał przez moje miasto, a szkoda..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pwno przyjade na otwarcie
Trzymam za słowo! )
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Jak nazywa sie Twoje miasto??
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wejherowo - ładne małe miasteczko, blisko Gdyni
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Znam znam - bywalem czesto w Jastrzebiej no i zagladalem do Wejherowa Powiedziale - Przyjade
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem czemu, ale naprawdę w to wierzę..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...może dlatego, że mówisz "prosto z mostu" co myślisz.. ))
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Tak, masz racje a poza tym mam duzo czasu i nie drecza mnie prawie zadne terminy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz fajnie...ja mam pełno terminów.. w kalendarzyku, prawie na każdej stronie jest coś zapisane, jakaś sprawa do załatwienia.. Tak się nad tym zastanawiałam, ale na razie nie widzę z tej sytuacji wyjścia. Co jedną sprawę załatwię, to dwie dojdą.. ) Mam nadzieję, że po skończeniu nauki, będę miała więcej czasu...
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Obawiam sie ze jestes w bledzie, ale zycze Tobie spokojnej , bezstrsowej pracy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..tak naprawdę, to ja chcę być w błędzie i nie tkwić w bezczynności... )
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Spokojna , bezstresowa praca nie oznacza bezczynnosci, przeciwnie przynosi duzo zadowolenia i swiadczy o tym ze wykonujaca ja osoba jest fachowcem w swojej dziedzinie i potrafi wszystko zaplanowac i przewidziec i ustawic wlasciwy bieg sprawa. Zycze zebys taka wlasnie byla
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję, widzę, że jesteś naprawdę dobrym człowiekiem... Chyba to zasługa optymalnego stażu.. Albo zawsze byłeś taki życzliwy..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czytając posty, wydaje mi się, że czuję osobowość osoby piszącej - ale to może być złudzenie...
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
W obu przypadkach masz racje, mam duzy staz ZO jestem szczery zycze wszystkim tylko to co dobre i dla tego otrzymuje to z powrotem, tylko zyczliwosc owocuje zyczliwoscia - ja moge powiedziec ze zbieram jej plony, czego zycze wszystkim zyczliwym M
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...piękne, oby tak dalej, albo jeszcze lepiej... Dobrej nocy )
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Tobie rowniez Dobrej nocy I wszystkim optymalnym i nie tylko
|