Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2051343 razy)
|
renia
|
Powtórzę za Janem: ....nie mogą, do tego potrzebna jest prawidłowa czynność mózgu. Ważne jest aby Ci, którzy mają tę czynność choć w pewnym stopniu prawidłową, zdali sobie sprawę.............
Na forum DD pewien użytkownik napisał, że to misja wielopokoleniowa ,
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że naprawa całkowita czynności mózgu człowieka jest misją wielopokoleniową. Ale częściowa poprawa - nawet dość spora, jest zauważalna już po stosunkowo krótkim okresie stosowania DO.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
kropla po kropli
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. ale już za siedemdziesiątkę mogą ukarać ..i jak tu się połapać .. jak za mało - karają, jak za dużo - karają..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super do śpiewania i tańczenia ..ale słychać było, że ktoś (drugi od strony kominka ) strasznie fałszował.. ..kto to mógł być..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adminie" Jeśli można prosić o usunięcie powyższego postu - to poproszę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
tutaj tez panstwo dostrzeglo korzysci plynace z internetu : >>>>>>Jak donosi francuski oddział organizacji Reporterzy bez Granic, władze rządowe zamknęły w Chinach dwa najpopularniejsze portale, na których tysiące mieszkańców Państwa Środka prowadziło swoje pamiętniki internetowe. "Na jednej tylko stronie BlogBus.com, która obecnie jest niedostępna, było 15 tys. blogów" – podała organizacja. Strona została zamknięta 11 marca, po tym jak pojawił się na niej post krytykujący politykę rządu Chin.>>>>
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.......... wraca do "Źródła" czyli do diety dr. Jana Kwaśniewskiego. Liczne badania dowodzą, że własnie te "złote" proporcje są najzdrowsze. Przydatne też jest, "powrót" poprzedzić uważnym przeczytaniem książki Jana- nie zaszkodzi, nawet jeśli komuś wydaje się, że już czytał..................
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
powinien ale kontrolowany ps. nie było internetu i tak wielu idiotów nie produkowano jak obecnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
powinien ale kontrolowany
Ludzie ominą wszelkie zabezpieczenia IMHO to jest zadanie rodziny w jaki sposób dzieciaki używają tego medium. Pamietam jak za moich czasów ostrzegano przed zbyt długim przesiadywaniu przed telewizorem bo ogłupia i oczy psuje
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
ostrzegano przed zbyt długim przesiadywaniu przed telewizorem bo ogłupia i oczy psuje Od kilkunastu lat wlepiam gały w monitor, że o telewizorze od urodzenia <mojego urodzenia> nie wspomnę, a wzroku każdy może mi pozazdrościć. To telewizory się popsuły, monitory siadły, a ja jak perfekcyjnie widziałam - tak widzę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
- W przypadku masła, które jest postrzegane rodzajowo, klient nie przywiązuje wagi do marki, pochodzenia, ważna dla niego jest jedynie cena.Bzdura. Widzę jak klienci u nas kupują - praktycznie tylko najlepsze masło "Osełkę górską", a tańsze gatunki w ogóle nie mają zainteresowania. Ci, którzy oszczedzają na jedzeniu - kupują margarynę. Dalej smucą o "zdrowej" margarynie, a u mnie nawet w kalendarzu pisze, że obecnie dietetycy są zgodni, że masło jest zdrowsze od margaryny...Ale producenci mają inne zdanie. Ciekawe czemu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Faktem jest, że ludzie kupują coraz mniej margaryny, a coraz więcej masła. Tak samo jest z kurczakami, też zmniejsza się na nie popyt, a zwiększa na wieprzowinę.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, bo produkują margarynę i jeszcze płacą za reklamę, w tym i artykuły (badania nawet) sponorowane, czy to oficjalnie, czy nieoficjalnie. Instytut Matki i Dzecka bierze (bral?, jakiś czas temu czytałam) 50 tys. zł za poparcie jakiegokolwiek badziewia, bo ważne są pieniądze, a nie to co się za nie robi Czy to się kiedyś ma szansę zmienić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|