michal
Go
|
Podowcipkujmy o kobietach - he, he, ha.....Jaka jest prawdziwa kobieta?? Nigdy nie ma: czasu, pieniedzy w co sie ubrac Zawsze ma: racje, genialne zeczy, meza idiote Z niczego potrafi zrobic: salatke, kapelusz, awanture malzenska
Zapomniałeś dodać, że są faceci, z których kobiety potrafią zrobić milionerów... miliarderzy.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Wiem o tym, to ze prowadze beztroskie zycie zawdzieczam zonie
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Coreczka budzi sie o 3 w nocy i prosi : mamusiu opowiedz mi bajke - mamusia na to - zaraz wroci tatus i opowie nam obu.....
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Spotykaja sie dwie przyjaciolki, co slychac pyta jedna? Rzwiodlam sie z mezem odpowiada druga. Z jakiego powodu??Nieporozumienie na tle religijnym , myslal ze jest Bogiem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A teraz dowcip o mężczyznach..
Spotyka się dwóch kumpli z wojska (dawno się nie widzieli). - A co tam u Ciebie? - Ożeniłem się. - I co, dobrze Ci, nie narzekasz? - Nie narzekam... - A to limo pod okiem to skąd? - A to jak narzekałem...
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Jaka jest najkrodsza i najskuteczniejsza droga do serca mezczyzny?? Odp. kobiety - ostrym nozem przez klatke piersiowa (a myslalem ze jestesmy pod ochrona)
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.......spotyka sie dwoch kumpli z wojska - i co u ciebie? - no ozenilem sie - i co lepiej? - nie , ale czesciej !.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
-------------------------------------------------------------------------------- Rozmowa dwóch kumpli: - Powiedz Karol, kto cię poznał z twoją żoną? - To był przypadek, nawet nie ma kogo winić.
-------------------------------------------------------------------------------- Na jednej z bram wiodących do raju widać napis: "Dla pantoflarzy", na drugiej: "Dla mężczyzn, którzy nie dali się zdominować przez kobiety". Przed pierwsza brama kłębi się tłum zmarłych, przed druga stoi jedna samotna duszyczka. Podchodzi do niej święty Piotr: - A ty co tu robisz? - Ja nie wiem, żona kazała mi tu stanąć!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Skazali dresiarza na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kg. Postanowili nic mu nie dawać. Kolo zamiast chudnąć, znowu przytył 10 kg. - Co jest, kurde? Czemu nie chudniesz? - Jakoś nie mam motywacji... *** Policjant zatrzymuje czarne BMW. Ze środka wysiada 'karczek': szeroki w barach, łysy, obwieszony złotem. - Iiimię? - pyta policjant. - Rysiek - odpowiada chłopak. - Naazwisko? - pyta ponownie policjant. - Grzesiak. - Aaadresik? - No oczywiście oryginalny - Adidasa. *** Która laska jest najbardziej aerodynamiczna? - Ta, która nie stawia żadnego oporu. *** Mąż rano patrzy w lustro i mówi do żony: - Co sobie pomyślałaś wczoraj, jak przyszedłem pijany do domu z tym sińcem? - Jak przyszedłeś to go jeszcze nie miałeś.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Spotykaja sie sasiedzi, jeden z opuchnieta twarza - hej sasiedzie a ta opuchlizna skad?? Osa - Uzadlila?? Nie szwagier zdazyl ja zabic lopata
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Podobna sytuacja jak wyzej tzn. opuchnieta twarz - pytanie ....co sie stalo? ach dostalem woda mineralna. Woda robi takie szkody?? Tak, jak jest w butelce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jedzie małżeństwo samochodem i nagle mężczyzna przejeżdża na czerwonym świetle. Żona pyta - Dlaczego przejechałeś na czerwonym ? Na to mąż - Kaziu zawsze tak robi! Jadą dalej i mąż znowu przejeżdża na czerwonym świetle. Żona - Dlaczego znowu przejechałeś na czerownym ? Mąż - Kaziu zawsze tak robi ! Po chwili mąż staje na zielonym świetle. Żona pyta - Czemu stanąłeś ?? Mąż - A nóż mi taki Kaziu wyjedzie z naprzeciwka !!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mąż wraca późno w nocy do domu i wpada na żonę, która na niego czekała. - Skąd wracasz? - pyta żona. - Z Atlantydy. - Przecież Atlantyda jest zalana! - A ja to niby nie?! ------------------------------------- Skąd wiadomo, że mężczyzna robi plany na przyszłość? - Bo kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
- Niektóre kobiety nie szczytują - w czym tkwi problem? - Otóż to, problem tkwi co prawda tam gdzie powinien, ale trzeba go jeszcze zdecydowanie poruszać! *** Gliniarz z drogówki wraca do domu i od progu woła do syna: - Pokaż dzienniczek! Syn wyciąga dzienniczek. W środku kilka pał i 100 złotych. Ojciec wprawnym ruchem chowa kasę i mówi: - No, przynajmniej w domu wszystko w porządku. *** Gajowy napotyka na skraju lasu młodą dziewczynę. - Nie boi się pani tak sama chodzić po lesie? Jeszcze ktoś panią zgwałci... - Gdyby pan był tak miły... to już bym dalej nie szła... *** Przychodzi facet do lekarza i mówi: -Panie doktorze zostało mi 59 sekund życia! -Proszę minutkę poczekać.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Podobno zaden mezczyzna nie doprowadzi wegetarianki do orgazmu. Dlaczego?? Odpowiedz jest prosta, - ona mysli sobie ---- przeciez ten kawalek miesa nie moze mi zrobic dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Kowalska bardzo dokładnie sprawdza garnitur swojego męża po powrocie z pracy, nie znajduje ani jednego kobiecego włoska i mówi: - No tak! Ty już nawet łysej babie nie przepuścisz!!!
Okulista po zbadaniu kolejnego pacjenta: - Panie, jak pan tu w ogóle trafił?!
List do NFZ:
Nasz dziadek miał ostry atak kolki nerkowej, więc wezwaliśmy pogotowie. Przyjechał zalany w trupa lekarz. Nasikał do szafy, zrobił zastrzyk w wersalkę, posłał wszystkich w trzy diabły i pojechał. A dziadek tak się śmiał, że kolka mu przeszła.
Dziękujemy!
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|