renia
|
Jaki prezent jest najlepszy dla nauczycielki angielskiego? Present Perfect...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Bóg stwierdził, że Adamowi się nudzi i postanowił coś temu zaradzić. Zwraca się zatem do Adama: - Adamie. Widzę, że ci się nudzi. Postanowiłem. Stworzę ci istotę. Istotę, która będzie piękna, mądra i inteligentna. Cudowna, miła, będzie ci służyć i wspierać cię. Jednym słowem, stworzę ci istotę idealną! Ale musisz mi oddać swoją nogę.. - Nogę?!.. A co dostanę za żebro?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...hłe, hłe...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pytanie: -W co się bawią dzieci we Włocławku? Odpowiedź: -W miasto.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Wieśławku?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Wieśławku? Podstawić można dowolne miasto
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...nawet nogę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
-Ahoj, Baco, co tam robicie? -Ahoj was to obchodzi! JAK WYGLĄDA GĘŚ?? -gęś wygląda oczami. Dwie kury graja w statki: -H5N1 Na to druga: -Trafiony, zatopiony. Kupił sobie gość telewizor. Ale jako że żył w brudzie w następny dzień mu się zepsuł. Poszedł więc do serwisu a facet z obsługi pyta: - Jak to się stało? Na to gość: - Ano siedzę sobie, oglądam telewizję, wziąłem gwoździa, bo coś mnie w uchu zaswędziało, grzebię, grzebię.. aż tu nagle dźwięk wysiadł... Idzie dwóch studentów, znajdują kawałek kartki na ziemi. -Ty, co to jest? -Nie wiem ale kserujemy! Blondynka stoi przy garach i zeskrobuje brud z patelni teflonowej nożem. Do kuchni wchodzi mąż i mówi: - Zgłupiałaś? Czemu skrobiesz nożem po teflonie? - Sam jesteś poteflon.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Przychodzi facet do lekarza. -Mam dla pana dwie wiadomości. Ma pan raka -Cholera... a ta druga? -Ma pan Alzheimera -O k***a... dobrze, że nie raka dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śmieszna... ale chyba już uzależniona od muzyki...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|